Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024
/ NAPOVED /
Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Rockstar in Remedy sodelujeta pri razvoju težko pričakovane tretjeosebne streljačine Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Stvar je v fazi zaključevanja, mi pa si poglejmo, kaj nas čaka…
Datum objave:
20.avgust 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Jasno je tudi, da bo glas Maxu posodil isti igralec kot v prvo. Tako lahko ponovno pričakujemo njegove bistroumne opazke.

Misije bodo podobne kot v prvem delu. Hodili bomo po različnih lokacijah in si utirali pot skozi krdela oboroženih nepridipravov. Kar se vsega ostalega tiče, bo zelo izboljšano. Modeli oseb so deležni celovite prenove. Max je videti malce starejši, zmožen bo prikazovati svoja čustva, za razliko od prej, ko je čez celotno igro prestreljal z isto mimiko. Ustnice bodo animirane, ko bo govoril, kdaj pa kdaj nam bo postregel celo z nasmehom. Dodano bo malo morje manj pomembnih učinkov, kot je recimo realistično plapolanje Maxovega plašča. Manjkalo ne bo tudi popularnega učinka "rag-doll", ki poskrbi, da sovražniki realno padajo po tleh, se odbijajo od sten ob eksplozijah ipd.

Grafična plat igre bo popolnoma nova. Napredni grafični pogon bo zmožen prikazati detajlna notranja in zunanja okolja. Tudi barve bodo bolj izrazite, realistične sence in svetloba pa bodo močno izboljšana. Odsevi na vozilih se bodo zelo malo razlikovali od resničnih, najbolj veseli pa bomo novih efektov orožja ter realističnega ognja in dima. Od orožja bodo tu ponovno odžagana in navadna šibrovka ter Maxovo najljubše lahko orožje Ingram oz. Dual Ingram v simultanem načinu. Pričakujemo pa lahko tudi nove tipe orožja. Mnogi so se pritoževali nad dolžino izvirnika, zato bo The Fall of Max Payne kar trikrat daljša, vendar bo igro vseeno možno preigrati v zmernem času. Na voljo bodo različni načini igranja, manjkalo bo le večigralstvo. Na to smo pa že navajeni, kajne?

Max Payne 2 pride na naše mlinčke že 31.oktobra letos. Upajmo, da bo razvijalcem in založniku uspelo držati obljubo. Verjeli pa bomo šele takrat, ko bomo pred seboj ponovno zaslišali glas: "It`s Payne!!!"

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Max Payne 2: The Fall of Max Payne?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.