Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 27.APRIL 2024
/ NAPOVED /
Far Cry

Crytek Studios predstavlja prihajajočo igro Far Cry, ki obeta ogromno. Lahko se zgodi, da dobimo konkurenco igram Half-Life 2 in Doom 3, saj je vizualni del igre naravnost fantastičen. Berite dalje…
Datum objave:
6.september 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Z GeForce 4 bomo igro naredili nekako igralno, z novejšimi Radeoni (9700 in boljši) in GeForci, pa bo vse skupaj teklo brez problemov.

V filmih velikokrat vidimo, kakšne so posledice, ko vojaka za malenkost zgreši ročna bomba. Vojak postane za trenutek gluh, megli se mu pred očmi, tudi razmišljati ne more trezno. Razvijalci so poskrbeli, da bo nekaj podobnega vključeno tudi v Far Cry. Ko vas bo kakšen izstrelek ali bomba za malenkost zgrešila, bo vaš junak postal omotičen, gluh itd., v glavnem, tu ne bo veljalo "I`m the boss, nobody can touch me".

Za grafični del igre se ne bi smeli bati, le igralnost nas malce skrbi, ki pa je tudi najpomembnejša. Far Cry je skorajda končan in ga lahko pričakujemo že to jesen. Za posladek si oglejte še slike iz igre ter uradno spletno stran. Do izida pa se samo še strojno opremite, saj bodo v kratkem začele izhajati zelo požrešne igre.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Far Cry?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.