Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.APRIL 2024
/ NAPOVED /
Diablo III

Skoraj osem let po izidu predhodnice smo končno dočakali uradno potrditev Blizzarda, da je močno pričakovan Diablo III že krepko v razvoju. Ali bo izpolnil pričakovanja ljubiteljev?
Datum objave:
23.julij 2008

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

V igralnem svetu bo tudi tokrat veliko pasti ter ovir, novi pa bodo elementi, ki jih bo moč uničiti in si odpreti pot. Sovražne pošasti bodo veliko bolj nevarne, saj bodo imele unikatne napadalne taktike in vzorce obnašanja. Skupine sovražnikov bodo lahko na prvi pogled pred vami bežale, v resnici pa vas bodo poskušale zvito obkrožiti in napasti z vseh strani. Bojevanje bo še vedno potekalo v hitrem tempu, manjše spremembe bo deležen sistem zdravljenja, ki bo napitke zdravja postavil na stranski tir. Novost bodo t.i. health orbi, ki bodo lahko pozdravili celotno skupino igralcev, vendar jih bo potrebno uporabljati pametno, saj bodo v številnih situacijah odločali o uspehu igralcev.

Diablo III bo poganjal povsem nov 3D grafični pogon z močno izboljšanimi vizualnimi efekti, napredno kamero in Havok fizikalnim modelom, ki bo najbolj opazen pri uničevanju okolice in obnašanju oblačil na likih. Zvočna podlaga bo tudi na izvrstni ravni. Tako kot v predhodnici, bo tudi tu moč igrati v enoigralskem načinu, vendar bo bistvu igre še vedno v večigralskem načinu, ki bo preko Battle.net podpiral kooperativno igranje in tudi tekmovalno (PvP). Pri igranju v skupinah (party) bo opazna novosti pri dropih predmetov – vsak igralec bo na tleh videl svoje predmete in jih pobral brez skrbi, da bi ga kdo od soigralcev prehitel. Blizzard o konkretnih novostih online igranja še ne izdaja podrobnosti, prav tako še ni povsem znano, ali bo igranje še vedno brezplačno ali naročniško kot pri WoW. Strojne zahteve zaenkrat še niso znane, po besedah razvijalcev pa naj ne bi bile pretirane, saj je bilo bistvo serije vedno v igralnosti pred izjemno grafiko.

Po uradni napovedi Diablo III in prikazanih igralnih filmčkih ter slikah iz igre ni dvoma, da je igra bila naskrivaj v razvoju že kar lep čas in bo skoraj zagotovo zadovoljila vse ljubitelje, ki serijo igrate že sedem ali osem let. Blizzard kot o številnih podrobnostih, molči tudi o datumu izida, ki se naj bi po ugibanjih nekaterih spletnih prodajaln zgodil nekje med marcem 2009 in decembrom 2009. Kot za vse dobre stvari, se bo tudi na Diablo III zagotovo splačalo čakati!

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Diablo III?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.