Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 8.MAJ 2024

Need for Speed: Hot Pursuit II

Po dolgih letih premora smo končno dočakali nov del serije Need For Speed. Gre zopet za arkadno dirkačino s policijo, saj je igra nadaljevanje tretjega dela serije. Tu je še zelo vroči Need For Speed: Hot Pursuit 2...
Datum objave:
23.oktober 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

V načinu Be a Cop bi omenil, da predstavlja mokre sanje marsikaterega prometnega policista, saj dvomim, da ima veliko držav v svojem voznem parku policijske BMW M5ke in Lamborghinije Murcielago. Nova je tudi vloga helikopterja, saj ta po novem na progo odmetava eksplozivne sode, kateri vas dobesedno vržejo v zrak, če jih povozite. Če igrate kot policaj boste kar malo razočarani, saj avtomobila ni več potrebno na silo ustaviti, ampak je dovolj, če ga samo parkrat zadanete z visoko hitrostjo.


Klikni na sliko za večjo različico
Ko vas policija končno ujame, si lahko ogledate kratko animacijo, v kateri vas aretira kar lepo število policistov. Pač, manjši napredek pa je glede na NFS3. Free Run oz. prosta dirka je najbolj primeren način za vse, ki bi radi izboljševali najboljše čase na posamičnih dirkah  in tako tekmovali s prijatelji/znanci. Multiplayer ali večigralski način je naslednji na spisku, o njem in užitkih, ki jih lahko nudi, pa bom pisal proti koncu opisa. Zadnji način igranja pa je Quick Race ali hitra dirka in je namenjena le najbolj neučakanim, ki bi se radi čimprej podali na dirko z naključno izbranim avtomobilom, progo in številov krogov.


Klikni na sliko za večjo različico
Sedaj pa končno na avtomobile in proge. Kot veste, serija Need For Speed ni nikoli ravno vsebovala avtomobile, katere si lahko privošči vsak smrtnik. Hot Pursuit 2 to dejstvo še enkrat potrjuje, saj je v igri kar štiriindvajset (24) športnih oz. eksotičnih avtomobilov. Igro začnete z najcenejšim in najmanj zmogljivim Opel Speedsterjem, nato pa v turnirjih in različnih dirkah sedete v avtomobile, kot so Dodge Viper GTS, Lotus Elise, Opel Speedster, Lamborghini Diablo 6.0, Lamborghini Murcielago, McLaren F1, Mercedes CLK GTR, BMW Z8, BMW M5, Porsche 911 Turbo, Porsche 911 GT... Upam da ste dobili idejo, kakšne mrcine lahko vozite, prav nič pa ne bi bil presenečen, če za nekaj avtomobilov iz igre sploh še niste slišali. Cene avtomobilov se gibljejo med dva tisoč in sto osemdeset tisoč točkami, toliko namreč staneta McLaren in Ferrari F50. V meniju za izbiranje lahko avtomobile po želji vrtite v vse smeri in si jih ogledate v različnih barvah, s katerimi lahko nato dirkate. Avtomobili se na prvi pogled obnašajo dokaj arkadno, a ko prevozite kakih dvajset krogov na različnih progah, dobite občutek, da vse ni ravno tako arkadno. Mogoče se vam bo na eni od stotih dirk zgodilo, da vam bo na kakem hitrem ovinku z neravno površino odneslo zadek, a tudi v takih primerih se da situacijo rešiti.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. oktober 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Electronic Arts



Vse slike iz igre (39)


>
17.januar 2004:
Trainer igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
3.januar 2004:
Cheat igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
Demo igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
16.marec 2002:
Napoved igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
Povezava na uradno stran igre Need for Speed: Hot Pursuit II


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.