Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 7.MAJ 2024

Duke Nukem: Manhattan Project

Po dolgem času se na zaslone osebnih računalnikov vrača Duke Nukem. A žal ne v 3D streljačini, kot jo najbrž pričakujemo, temveč v arkadi, kot so bile prvotne Duke Nukem igre...
Datum objave:
4.november 2002

Avtor:
Miha Borec
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Sovražniki so primerni okolju v katerem se pojate. Če vas v kitajski četrti preganjajo predvsem nindže in podobne vzhodnjaška zalega, v podzemlju srečujete razne mutirane živali, podgane, insekte, neke čudne, z uziji opremljene krokodile, joškarice z biči. Ne manjkajo niti slavni prašičji policaji. Kdo bi jih lahko pozabil. Makin Bacon, hehe.


Klikni na sliko za večjo različico
Cilj vsake stopnje je kakopak najti pravi ključ, ki bo odprl pot naprej, potrebno pa je tudi deaktivirati bombe s prelestnih telesc bujno obdarjenih deklin širom mesta, podzemlja, senika (ne me vprašat kako so prišle tja: ). V kolikor ne storite zahtevanega ne morete naprej. Nivoji so zastavljeni precej dobro. Veliko je, kot smo že za to zvrst vajeni, natančnega skakanja, kar pa nikoli ne postane preveč nadležno. Avtorji so namreč hvaležno dodali možnost nenehnega shranjevanja, tako da lahko določeno stvar ponavljate neprenehoma, ne da bi vam bilo treba razbijati monitorja ob vrnitvah na začetek stopenj. Prav tako je vsak nivo obogaten s skrivnostmi v obliki dodatkov ( dvojna škoda, neranljivost,.. ), skritih na težko dostopnih mestih ali pa za kakšnih krhkim delom zida.


Klikni na sliko za večjo različico
Bojevanja s trumami manjših pošastkov popestrijo spopadi s šefi na koncu vsakega "pok…poglavja". Ti boji so še posebej spektakurarni, saj so zverine krepko večje in precej krepkega zdravja, dasiravno so intelektualno povsem na nivoju manjših kolegov. Vendar ne skrbite, tudi vi ste opremljeni z mogočnim, pisanim naborom orožja. Vaše osnovno orožje je navadna pištola, ki se ji kaj kmalu pridruži bobneča puška, za dodatno veselje pa poskrbijo še mitraljez, raketni metalec, puška ki pljuva radioaktivne ter električne žarke, granate. Če ostanete povsem brez streliva (malo verjetno saj vam vsaka pošast dodatno napolni z svežimi naboji, pa tudi z zdravjem), se lahko poslužite tudi dobrega, starega kung fu sloga ter pobesnelo brcate sovrage v pleksus ter jim v slogu Maria do nezavesti skačete po neumnih beticah.

Omeniti velja vsaj še zvočno plat igre. Zvoki orožja se prelivajo z nivoju primerno glasbo, ki se lepo komponira v celoto. Avtorji niso pozabili niti na sarkastične enovrstičnice, s katerimi Duke pokomentira dogajanje na zaslonu in tako izrazi svoje počutje. Sprva delujejo zabavno, po pravici povedano pa so mi takole nekako po pol igre poslušanja vedno enih in istih pripomb začele nekako presedati.


Klikni na sliko za večjo različico
Duke Nukem: Manhattan Project res ne morem očitati pretirano veliko. Za nižjo ceno dobite lepo merico zabave. Nivoji so dobro narejeni, da tudi ob ponovičnem igranju odkrijete nove predele, katere ste poprej morda spustili, grafika je zelo lepa pa navdušujoča, če pa omenim še z mišicami nabildanega mačota z egom velikim kakor naš preljubi Triglav, res ne vidim razloga, da igre ne bi pogledali vsaj s kotičkom očesa.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
maj 2002
Zvrst igre:
tretjeosebna streljačina
Založnik:
Arush Entertainment
Razvijalec:
Sunstorm Interactive



Vse slike iz igre (12)


>
31.oktober 2003:
Trainer igre Duke Nukem: Manhattan Project
>
25.julij 2003:
Cheat igre Duke Nukem: Manhattan Project
>
8.april 2003:
Popravek igre Duke Nukem: Manhattan Project
>
Demo igre Duke Nukem: Manhattan Project
>
Povezava na uradno stran igre Duke Nukem: Manhattan Project


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.