Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 30.APRIL 2024

Half-Life: Counter-Strike

Ste vedno želeli delovati v posebnih enotah, ali pa postati pravi pravcati terorist? Tukaj imate virtualno priložnost, katere nebi smeli zamuditi, saj je dokaj velik kamen v zgodovini računalniških iger.
Datum objave:
13.december 2002

Avtor:
Tine Eržen
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Drug način je cs_, counter strike, ki je temeljni stil igre v katerem morajo proti teroristi osvoboditi vsaj dva od štirih talcev iz rok teroristov, medtem ko morajo oni to preprečiti.


Klikni na sliko za večjo različico
Tretji način je as_ assassination, kjer je en proti terorist VIP ( Very Important Person ) in lahko uporablja samo USP pištolo, ampak ima za razliko od drugih namesto 100, 200 procentov zaščitnega jopiča. Obstaja še dosti drugih načinov, ki igro naredijo samo bolj pestro, najbolj priljubljen je pa aim_ v katerem igralci pilijo svoje merjenje z različnimi orožji. Možna zmaga je tudi, da nevtraliziramo vso nasprotno ekipo. Načini igranja se razlikujejo od igralca do igralca, nekateri hitijo proti začetni točki druge ekipe, da jih dobijo čim manj pripravljene, nekateri čakajo v kotih, da pride kdo mimo in ga ubijejo brez da bi jih videl, nekateri se pa zanašajo na mirno roko in izpiljen merek in se na hitro prikažejo nasprotniku ter ga ustrelijo v glavo, metek v glavo pa je skoraj z vsakim močnejšim orožjem smrten. V Counter Striku je kot tudi v drugih večigralskih igrah zelo razširjena ideja klana, kjer se skupina izbranih članov bori proti drugi enakovredni skupini in se borijo za prvo mesto na lestvici.


Klikni na sliko za večjo različico
Counter Striku se v plus zagotovo štejejo uravnoteženost orožij, saj je v primerjavi z orožjem istega tipa zmeraj razlika v moči in natančnosti, torej če je eno orožje močno bo malo manj natančno kot drugo in obratno, razgibane stopnje; poznamo puščavske ( dust, dust2, siege, militia ), mestne ( assault, backalley, vegas ), snežne (tundra, alpine) in mnogo novih map, ki so jih naredili igralci se da potegniti iz internetnih strani. Nekatere mape so zelo kvalitetne in odštekane kot naprimer rats, kjer smo veliki kot podgana in se preganjamo po kuhinji, kjer je polno nevarnosti, kot naprimer odtok, štedilnik in celo oddaljenost od pulta do tal. Zagotovo tudi trajanje, saj mnogo ljudi igra Counter Strike že več let in se ga še niso naveličali. V plus se šteje tudi kvaliteten zvok, saj ima vsako orožje svojevrsten kvaliteten pok.


Klikni na sliko za večjo različico
Največji minus je, da ni puščavniške možnosti za enega igralca in so nekateri brez Internetnega priključka prikrajšani za mnogo katero neprespano noč pred računalnikom,  zadovoljiti se moramo z treningom, kar je zelo težko saj vključuje spremno besedo k igri, predstavitev HUDa ( Heads Up Display ), Vaja z nekaterimi orožji ( SMG, AWP ), reševanje talcev, deaktiviranje bombe, met granate in dimne granate, premagovanje ovir in zaključna akcija, kjer moramo rešiti talce, streljati teroriste in na koncu deaktivirati bombo.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
leto 1999
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Sierra Studios
Razvijalec:
CS Team



Vse slike iz igre (23)


>
4.avgust 2003:
Popravek igre Half-Life: Counter-Strike
>
Povezava na uradno stran igre Half-Life: Counter-Strike


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.