Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Colin McRae Rally 3

Tresla se je gora, rodila se je miš. Če nas je Colin McRae Rally 2 zabetoniral pred računalniške zaslone, potem lahko za njegovega naslednika trdimo, da je vse kar mu uspe zabetonirati, naša denarnica...
Datum objave:
28.junij 2003

Avtor:
Matjaž Plotajs

Igro je posodil:
Igro je posodil VideoTOP d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 5  

Vožnja z volanom se vam bo tako kaj hitro zagnusila in prisiljeni boste pod prste vzeti tipkovnico, s katero bo vožnja sicer znosnejša, a še vedno daleč od idealne. Mimogrede, če je mogoče kdo med spoštovanimi bralci testiral demo verzijo prihajajoče igre Indy Car Series, bo ugotovil, da je tam težava z volanom povsem podobna. Verjetno je odveč omenjati, da je tudi prihajajoča igra delo Codemastersa, kar me napeljuje na misel, da gre bržkone za sistemsko napako, ki pa je tako očitna, da jih je lahko sram, še posebej pa tiste osebke, ki so imeli "jajca", da se podpišejo pod ekipo, ki je (naj bi) produkt testirala.


Klikni na sliko za večjo različico
Ko se počasi sprijaznimo, da volana pač ne bo možno uporabljati, se s tipkovnico pod prsti podamo v sezono, natančneje tri zaporedne sezone (???), kjer se na osmih različnih prizoriščih spopademo s petnajstimi, žal ponovno izmišljenimi, konkurenti. Če ste v drugem delu lahko izbirali dirkalnik, boste tokrat prisiljeni koristiti zgolj Fordovo stvaritev, kar je sicer logično, glede na to, da vam na ušesa z valežanskim naglasom "šepeta" Nicky Grist in da za krmilom sedi Colin McRae, vendar pa vseeno pušča rahel občutek, da so vas zopet malce nategnili. Verjamem namreč, da bi se marsikdo med vami zelo rad v sezono podal s Subarujem, Mitsubishijem, Citroenom, morda Peugeojem… No, s slednjim se zagotovo ne boste podajali v boj, ker ga preprosto ni na voljo. Da ne bo pomote, modelov dirkalnikov je precej in z dobrimi rezultati pridobivate vedno nove, vendar se boste z njimi lahko preizkusili zgolj v sklopu prej omenjene "time trial" variante.


Klikni na sliko za večjo različico
Preden se znajdete na štartu prve etape, se pred vami zavrti krajši nič kaj poseben filmček, s krajšo predstavitvijo "terena", nakar se znajdete v novem meniju, ki pa je tokrat precej drugačen od tistega, ki smo ga vajeni v dvojki. V ozadju se namreč nahaja kopica mehanikov, ki vneto pripravljajo vaše "orodje", opazite lahko Colina, kako pravkar daje intervju prikupni novinarki, da ne omenjam gledalcev, ki vneto spremljajo vsak gib svojega junaka. Pred dirko imate možnost, da na svojem dirkalniku nastavite zavore, prestave, motor, šasijo, vzmetenje, občutljivost volana (ha, ha…), nakar lahko vsako nastavitev posebej malce preizkusite na progi, pregledate (zelo preprosto) telemetrijo in ko ste zadovoljni z obnašanjem vašega Ford Focusa, se končno podate na progo.


Klikni na sliko za večjo različico
Sam potek dirke je zelo realen in sicer lahko najprej opazujete predstavitev lastnega dirkalnika in ko ste končno na štartu, nato kakšnih dvajset sekund opazujete vse priprave na štart (tega se boste kmalu naveličali in preprosto stisnili enter), opazite lahko celo tekmovalca pred vami, kako se zažene na progo.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
13. junij 2003
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Codemasters
Razvijalec:
Codemasters



Vse slike iz igre (224)


>
31.julij 2003:
Popravek igre Colin McRae Rally 3
>
21.junij 2003:
Cheat igre Colin McRae Rally 3
>
Demo igre Colin McRae Rally 3
>
6.avgust 2002:
Napoved igre Colin McRae Rally 3
>
Povezava na uradno stran igre Colin McRae Rally 3


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.