Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 27.APRIL 2024

Serious Sam: The Second Encounter

Kmalu po izidu prvega Sama, so nam CroTeamovci namignili, da že pospešeno delajo na nadaljevanju te samosvoje streljačine. Prvi Sam se je proslavil z velikanskimi ozemlji, čudovito grafiko in arhitekturo. Se je v drugo kaj spremenilo?
Datum objave:
12.februar 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika se od prvega dela ni prav temeljito spremenila, čeprav lahko trdim da je vseeno nekoliko lepša. Tako da za SSSE ne bo treba na vrat na nos po novo grafično kartico, zadostuje že Geforce 2mx in kakšen 600mhz procesor. Vse lepo teče v resoluciji 800*600, za kaj več pa bo potrebna nadgradnja računalnika. Novost v SSSE je t.i. »Technology demo«, ki lepo prikaže nekatere tehnološke prijeme, ki so uporabljeni v igri. To je sicer lepo, a žal ni nič kaj posebnega. SSSE vsebuje tako kot predhodnik, kar nekaj modov. Igri je že priložen Warped deathmatch, ki je sicer namenjen igranju prek interneta. In prav na internetu vas čaka še veliko drugih modov, zato si jih le snamite in jih preizkusite.


Klikni na sliko za večjo različico
SSSE ponuja tudi igranje prek interneta, vendar vam priporočam, da se ne odpravljajte bojevati na internet, če nimate vsaj isdn povezave ali česa hitrejšega. Saj je pri internetnem igranju potrebna velika natančnost, ki pa jo z navadnim modemom ne boste velikokrat dosegli. Pa še povezava se vam zna občasno zatakniti. Za konec lahko povem le to da Serious Sam: The second encounter ni slaba igra. Le prehitro se začne ponavljati občutek že storjenega, že videnega, kar pa seveda igri izbija igralnost in to marsokomu ni všeč. Če ste eden izmed takih, vam svetujem da se SSSE izognite. Če pa vam je bil prvotni Samo všeč, ni vrag da vam ne bo tudi nadaljevanje!

In kaj si vi mislite o igri Serious Sam: The Second Encounter?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
januar 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
GodGames
Razvijalec:
CroTeam



Vse slike iz igre (5)


>
19.marec 2004:
Cheat igre Serious Sam: The Second Encounter
>
22.oktober 2003:
Trainer igre Serious Sam: The Second Encounter
>
Demo igre Serious Sam: The Second Encounter
>
Povezava na uradno stran igre Serious Sam: The Second Encounter


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.