Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Commandos 3: Destination Berlin

Commandos 3 nam prinaša še več akcije kot poprej, a vseeno je okostje igre ostalo nespremenjeno že od samega stvarjenja. In verjemite, skozi leta je okostje postalo še kako šibko…
Datum objave:
1.november 2003

Avtor:
Sašo Vozel

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Najbolj bode v oči dejstvo, da nas neumni Nemci lahko odkrijejo in ubijejo le, če jih je ogromno in patruljirajo na velikem območju. Drugače pa tu ni nobenih ovir. Skoraj vsakemu lahko vržemo cigarete, on jih gre pobrati, mi pa mu od zadaj prerežemo vrat. Nato ga odvlečemo stran in tako naprej. Kmalu se lahko naveličate takega ali podobnega vzorca, še posebej, če imate za seboj oba nadaljevanja. Po tem lahko sklepate, da je umetna inteligenca dokaj slaba. Še vedno lahko ubijete vojaka, ki stoji pol metra stran od svojega tovariša, le da ta gleda v nasprotno smer. Napak je veliko oz. pomanjkljivosti, vendar jih ne smete spregledati, potrebno jih je vse izkoristiti in obrniti sebi v prid, kajti igra je po svoje zelo zahtevna.


Klikni na sliko za večjo različico
Orožja so enaka kot poprej. Uporabljamo nože, puške, ostrostrelske puške, pištole, bazuke, brzostrelke, ročne bombe, plinske bombe, injekcije, pesti :)… Sovražnika lahko zvežemo, mu poberemo "imetje", lahko ga samo zamotimo ali pa ga pretentamo. Za odvračanje pozornosti uporabljamo cigarete in oddajnik zvoka. Vohun, preoblečen v oficirja ali polkovnika, lahko zlahka zamoti vojake ali jim ukaže, naj gledajo v določeno smer. V tokratni igri so poenostavili iskanje orožij in pripomočkov, saj lahko pregledujemo le lesene in kovinske škatle, medtem ko smo v drugem delu našli marsikaj tudi v omarah in skrinjah. Posebej moramo izpostaviti tudi "Cover mode"(kritje), ki je sedaj, ko lahko vsi uporabljajo brzostrelko, izredno pomemben. Skozi špranjo v vratih pogledamo, kdo se skriva v naslednji sobi, nastavimo 2 komandosa v kritje vrat, eden se gre pokazati sovražnikom, le-ti pa brezglavo v smrt za njim skozi vrata. Rezultat: kup trupel. Zelo izvirno.


Klikni na sliko za večjo različico
Vmesnik v igri je spremenjen in naj bi bil lažji za uporabo. Do orožja in pripomočkov dostopamo z desnim klikom na ikono z orožjem, od koder se nam panjasto v šestkotnikih odpirajo možnosti. To je lep dodatek, a vseeno malce neuporaben. Bolje bi bilo, da bi za orožje dodali bližnjice (Hotkeys), katere so skoraj v celoti odstranili. V napetih trenutkih se lahko v novem meniju kar pošteno zapletete. Podobno se dogaja z upravljanjem po mapi. Velikokrat nas komandosi ne ubogajo, gredo kar po svoje, za kar sploh ne najdemo razloga. Moramo biti 100% prisotni, saj nas lahko neka majhna napaka stane več ur igranja, seveda, če vmes niste shranjevali. In prav shranjevanje je ključ do uspeha. Vseskozi imejte v mislih, da po neki uspeli akciji pritisnete F9, tipko za hitro shranjevanje. Mnogokrat se vam bo zgodilo, da v določeni situaciji ne bo šlo za taktiko, temveč za poskušanje. Tu bi lahko razvijalci naredili korak naprej.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
24. oktober 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Eidos Interactive
Razvijalec:
Pyro Studios



Vse slike iz igre (102)


>
10.januar 2004:
Cheat igre Commandos 3: Destination Berlin
>
3.december 2003:
Popravek igre Commandos 3: Destination Berlin
>
23.oktober 2003:
Trainer igre Commandos 3: Destination Berlin
>
Demo igre Commandos 3: Destination Berlin
>
21.maj 2003:
Napoved igre Commandos 3: Destination Berlin
>
Povezava na uradno stran igre Commandos 3: Destination Berlin


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.