Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 28.APRIL 2024

Chaos Legion

Klanje, klanje in še enkrat klanje. Tako bi na prvi pogled najlažje opisal naslednjo igro. A kmalu ugotovimo, da se pod vsem tem pretepanjem skriva nekaj boljšega, globljega. O čem blebetam? Berite naprej...
Datum objave:
11.december 2003

Avtor:
Aljoša Sodja

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  


Klikni na sliko za večjo različico
Po robu se mu mora postaviti lepotec Siege, ki kmalu dobi prsato spremljevalko (brez jozeljnev v igri pač ne gre, pa ni važno če je špil ameriški, japonski ali beloruski...). No, to se vam prav gotovo ni zdelo tako zapleteno, kot sem prej razlagal. Če hočete izvedeti v čem je fora zapletenosti Chaos Legiona, ga boste morali pač preigrati sami (bwahahaha!). Kot sem rekel  že prej, je CL "od zadi gledajočase klavščina". Fora je, da je ne igramo tako kot na primer Gothica (glodalec + tipkovnica). Nope, priljubljenega mišona ni. Najlažje se jo sicer igra na joypad (predelava pač) in če ste privrženci takih iger, ni greh odšteti tistih par tisočakov zanj. Borbeni model je super in samo želimo lahko, da bi ga uporabljala kaka PCjaška igra (spet Gothic:). Udarci se nadgrajujejo in so vedno daljši ter na moč lepi za oko. Sedaj pa glavna fora igre. Naš rdečelasi in z modrim mečem obdarjeni Siege lahko pokliče na pomoč Legije.


Klikni na sliko za večjo različico
To so pomagači, ki se tepejo z vami ob strani in delujejo neodvisno od vas. Lahko jim le ukazujete kako naj se obnašajo (obrambno, pobij vse...) in jih razvrščamo v formacije. Legij je šest vrst in vse so domiselne in uporabne, ter zanimivo poimenovane. Guilt (krivda), Malice (zloba), Flawed (nepopolnost), Blasphemy (bogoskrunstvo), Arrogance (ošabnost) in pa Hatred (sovražnost). Na začetku igre imate na voljo še ultimativno legijo, Thanatos poimenovano, ki pokaže kaj ta fantazijska bitja zmorejo (beri: crkljot vsega živega na mapi v parih trenutkih). Seveda vam jo igra takoj vzame. Tako tekom zgodbe zbirate tudi delce Thanatosa in na koncu si ga zopet polastite, v vsem njegovem sijaju in blišču.


Klikni na sliko za večjo različico
Tudi ostale legije pridobivate sčasoma in sicer s pridobivanjem crestov. Ko enkrat legijo dobite, jo lahko na podlagi izkušenj (kajpakda mi ni treba poudarjati, da izkušnje dobivate z klanjem sovragov, pa vseeno). Tu se igra malce meša z FRPjkami. Na voljo imate 5 lastnosti in sicer Force (število bitij v legiji), Assist, (novi udarci in njihove stopnje) Enchant (nove akcije in bonusi) ter seveda dobri stari Defence ter Attack. Vsaka legija nabira izkušnje zase, se pravi če boste na začetku igrali le z Guilt, bodo ostale legije zelo revne (oz. na ničli). Bistvo igre ter tista taktičnost in globina, ki sem jo omenjal zgoraj, ki pa pride do izraza tukaj. Za obrnitev igre namreč hočeš nočeš potrebuješ vse legije, čeprav bi lahko igro naredil le z dvema. Bodisi zato, da z legijo, ki ti da daljši skok, preskočiš prepad, ali zato, da z bombno legijo uničiš vrata. Ni važno, v tisto stopnjo moraš z določeno legijo, če nimaš dovolj razvite ti je edina pomoč da to postoriš takrat.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
14. november 2003
Zvrst igre:
RPG
Založnik:
Capcom
Razvijalec:
Capcom



Vse slike iz igre (51)


>
29.november 2003:
Popravek igre Chaos Legion
>
13.november 2003:
Trainer igre Chaos Legion
>
Demo igre Chaos Legion
>
Povezava na uradno stran igre Chaos Legion


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.