Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 3.MAJ 2024

Hidden & Dangerous 2

V Hidden & Dangerous 2 se pod vsemi napakami skriva potencial za odlično igro, ki jim ga razvijalcem tokrat ni uspelo izkoristiti. Morda bo pa uspelo v tretje...
Datum objave:
18.december 2003

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Ko boste izbrali in opremili svojo ekipo (ali pa bo to za vas naredil računalnik), se bo misija začela. Znašli se boste v tretjeosebnem pogledu od zadaj, kjer boste spremljali enega izmed štirih vojakov. Izbran vojak bo v vašem popolnem nadzoru, kar pomeni, da ga boste lahko po želji premikali, mu spreminjali položaj (stoječ, ležeč...), orožja in seveda streljali na sovražnike. Ostali trije vojaki bodo tačas pod nadzorom računalnika in bodo počeli... hja, pravzaprav nič, dokler ne bodo napadeni. Nadzor nad vojaki je seveda moč menjati s tipko TAB, preko priročnega meni na numerični tipkovnici pa lahko izdajate ukaze preostalim vojakom, ki vam tako lahko na ukaz sledijo ali izvršijo določeno dejanje iz seznama. S kombiniranjem vsega tega in premišljeno izbiro vojaka za določene situacije boste tako napredovali po mapah in izpolnjevali zadane cilje. Zdravje, energijo in ukaze vojakov je moč spremljati v spodnjem levem delu zaslona, v spodnjem desnem kotu pa boste dobili informacije o orožju in strelivu.


Klikni na sliko za večjo različico
Kaj pa umetna inteligenca? Pravzaprav ni nič kaj posebnega, lahko bi rekli da je povprečna, z občasnimi poslabšanji. Ta poslabšanja se kažejo v obliki zatikanja vojakov pri vratih ali ozkih prehodih, občasno boste deležni tudi "friendly fire" pozornosti s strani preostalih treh vojakov, ki se jim znajo prikazovati tudi prikazni, na katere seveda z veseljem streljaljajo. Vendar to so redki primeri, ki nastanejo ob združitvi hrošča in napake v umetni inteligenci. Sovražni vojaki ne predstavljajo večjega izziva, saj se jih da z ostrostrelsko puško brez težav sneti z razdalje več sto metrov. Seveda se v Hidden & Dangerous 2 dogajajo tudi čudeži, zato naj vas ne preseneti dvesto metrov oddaljen vojak, ki vam bo člana ekipe z milimetrsko natančnostjo zadel naravnost med oči. In to ne bo ostrostrelec, temveč navaden pehotni vojak s brzostrelko... Skratka, čudna je ta umetna inteligenca, vendar se da potrpeti in uživati v igranju.


Klikni na sliko za večjo različico
Hidden & Dangerous 2 poganja grafični pogon LS3D, torej isti grafični pogon kot še vedno zelo priljubljeno 3D akcijsko igro Mafia (katere nadaljevanje so uradno napovedali par dni nazaj). V misijah boste srečevali številna vozila, ki jih bo moč uporabljati. Tako se boste občasno prevažali z vojaškimi tovornjaki, džipi, v eni izmed misij pa bo moč upravljati z obrambnimi strojnicami, s katerimi je v kanjonu potrebno braniti nemškega bombnika pred lovci. Vendar vozila so bolj kot ne luksuz - večino poti v okoli 20 misijah boste morali prehoditi peš.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
24. oktober 2003
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
GodGames
Razvijalec:
Illusion Softworks



Vse slike iz igre (112)


>
8.april 2004:
Popravek igre Hidden & Dangerous 2
>
Demo igre Hidden & Dangerous 2
>
24.januar 2004:
Popravek igre Hidden & Dangerous 2
>
10.januar 2004:
Popravek igre Hidden & Dangerous 2
>
30.oktober 2003:
Cheat igre Hidden & Dangerous 2
>
7.april 2002:
Napoved igre Hidden & Dangerous 2
>
Povezava na uradno stran igre Hidden & Dangerous 2


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.