Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 2.MAJ 2024

The Simpsons: Hit & Run

Če ste ljubitelj igre GTA, hkrati pa obožujete Simpsonove, potem vas zagotovo zanima, kaj se zgodi, ko Vice City postane Springfield? Homer, Marge, Bart, Lisa & company imajo odgovor...
Datum objave:
29.januar 2004

Avtor:
Matjaž Plotajs

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

 


Klikni na sliko za večjo različico
Med samo vožnjo lahko podrete lahko praktično vse kar se nahaja ob cesti, od pešcev, dreves, reklamnih panojev, telefonskih govorilnic… in vendar igra ne deluje nasilno, saj krvi v igri ne boste našli. Osebe, ki ste jih zbili se po smešnem prekucevanju znova poberejo ali pa v zadnjem hipu zelo slikovito odskočijo. Sočni komentarji na vaš račun vam seveda ne uidejo. Pretirano zbijanje slej ko prej pripelje do soočenja s policijo, ki vas bo prav spektakularno preganjala po ulicah. V primeru, da vas ujamejo, vam denarna kazen ne uide. Zanimivo je tudi, da avtomobilov ne kradete, kot je to navada pri GTA, temveč, kako domiselno, prisedete kot sopotnik. Da ne bo pomote, kontrola nad vozilom je kljub temu v vaših rokah. Druga možnost pa je, da uporabljate lastna vozila, ki jih pridobivate z uspešno opravljenimi nalogami, oziroma jih kupujete od prodajalcev na ulici.


Klikni na sliko za večjo različico
Poleg osnovnih nalog imate opravka še z najrazličnejšimi izzivi. Najprej so tu izredno zanimive in dinamične dirke v katerih lahko sodelujete, če v mestu najdete organizatorja, ki jih prireja. Zanimive so predvsem zaradi možnosti hitrega zaslužka in pa zavoljo izrednega realizma gibanja vašega "dirkalnika". Ne boste verjeli ampak fizika vožnje je celo boljša kot pri GTA. Vsako vozilo se obnaša po svoje in pomembno je, da za posamezno misijo izberete pravega. V vsakem primeru vas čaka presenetljivo "realistična" vožnja, ki zahteva kar precej lovljenja zadka, uporabe ročne zavore in ostalih zvijač hitre vožnje. Še posebej prepričljivo mi deluje vzmetenje, ki ne samo da vpliva na vožnjo, ampak tudi na zelo posrečeno "poskakovanje" voznika za volanom. V vsaki stopnji so po tri dirke, kjer bodisi tekmujete na čas ali pa z nasprotniki. Po zaslugi odlične fizike boste v njih uživali sto na uro, hkrati pa z zmago na vseh dirkah pridobili posebne nagrade.


Klikni na sliko za večjo različico
Če ste bolj pustolovski tip se lahko podate na raziskovanje mesta in poiščete posamezne zbirateljske kartice s predmeti iz različnih nadaljevanj risanke (če zberete vseh 49 se vam odpre dodatna igra), kovance (plačilno sredstvo), obiščete znamenite stavbe (priporočam ogled observatorija…), si morda kupite nov štirikolesnik ali pa se preoblečete v nova, atraktivnejša oblačila. Tako obleke kot avtomobili so zelo realistično povzeti iz posameznih serij, kar gre zasluga stvariteljem same risanke, ki so prispevali tako ideje za posamezne zgodbe, kot tudi originalne glasove za vsak lik posebej. Posledica njihovega sodelovanja je več kot očitna, saj igra zares premore prepoznavno vzdušje, ki je tako zelo značilno za mestece Springfield in v njem živeče čudake. Preko celotne igre imamo tako opravka z značilnim humorjem, ki bo nasmejal tako največje ljubitelje, kot tudi nepoznavalce same serije. Prav po zaslugi tega pomembnega elementa sama igra, kljub zelo linearno zastavljenemu dogajanju, ne deluje monotono, ampak zabava in preseneča na vsakem koraku. Kar se tiče večigralnosti je ta možna zgolj enem računalniku in zaradi narave same igre popolnoma zadostuje.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. november 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Vivendi
Razvijalec:
Radical Entertainment



Vse slike iz igre (94)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre The Simpsons: Hit & Run
>
29.januar 2004:
Trainer igre The Simpsons: Hit & Run
>
Povezava na uradno stran igre The Simpsons: Hit & Run


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.