Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 28.APRIL 2024

Return to Castle Wolfenstein

Return to Castle Wolfenstein je bila po vsem prikazanem igra, ki obeta zelo veliko. Že dejstvo, da jo razvijajo pod okriljem ID Software, razvija pa jo skupina Gray Matter nam pove veliko. Po vsem videnem in slišanem naj bi bila igra mega uspešnica. Pa je res tako?
Datum objave:
18.december 2001

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Poleg tega si lahko prisvojite brzostrelko nameščeno na kakšen tovornjak in z njo sejete smrt po bližnjih vojakih. Paziti morate le na strelivo, saj vam ga lahko dokaj hitro zmanjka, posebej pri boljših orožjih kot so metalec raket, brzostrelka in ostrostrelske puške. Strelivo dobite tudi od odpadlega orožja nasprotnikov, ki vas napadajo.

Klikni na sliko za večjo različico

Pa smo že pri nasprotnikih. Teh je kar nekaj. Od oficirjev z pištolami, prek vojakov z mitraljezi do metalcev plamenov in Venomov (strojnice). Najtežji nasprotniki so »Super vojaki« ali »uber soldati«. Z njimi boste imeli največ dela, saj so najmočnejši in imajo zelo trden oklep. A ni na lepšega od robotskega zvoka, ko podležejo vašim kroglam. Ampak to še ni vse, v določeni misiji vas čakajo še šefi, ki sicer niso nič kaj posebnega, saj so podobne zgradbe kot super vojaki. Potrebno je kar nekaj časa preden jih odstranite, saj so tako kot vsi šefi, precej masovni, zaradi tega pa tudi precej okorni. Tudi ostali nasprotniki, kot so mumije in mrtvi vojščaki so svojevrstni. Prvič se z njimi srečate v drugi misiji, v grobnicah. A ne ustrašite se prehitro. Mumije je precej lahko odstraniti, potrebno je le nekaj strelov iz Stana in razpočili se bodo. Prav hecno, saj kosti letijo na vse strani.
Umetna pamet, ki jih vodi je na čase super pametna in vojaki vas lahko pokosijo s borimi nekaj streli (posebej ostrostrelci), medtem ko boste včasih zagledali dva kamerada, enega ustrelili, medtem ko bo drugi mirno stal na mestu. Če bi bili vsi nacistični vojaki takšni, bi bilo druge svetovne vojne hitro konec. Včasih pa vas zna presenetiti njihova inteligentnost, saj znajo nazaj brcniti vrženo granato in poklicati na pomoč. Čeprav ta pomoč vašemu mitraljezu podleže zelo hitro.

Klikni na sliko za večjo različico

Igra vsebuje še zelo dodelano igranje preko interneta ali lokalne mreže. Igranje je timsko, nekaj podobnega kot je način Assault v Unreal Tournamentu. Skratka, ko končate vseh sedem misij, se takoj podajte na vsemrežo, saj boste tam prebili zelo veliko časa. Kajti tako dodelanega internetnega igranja nismo bili deležni že dolgo, dolgo.

Return to Castle Wolfenstein je edinstvena igra, ki vas bo držala pred zasloni zelo dolgo časa. Naj vam ne bo žal odšteti tistih nekaj tisočakov za to res izvrstno igro, kajti RTCW je zagotovo igra leta 2001!

In kaj si vi mislite o igri Return to Castle Wolfenstein?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
november 2001
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Activision
Razvijalec:
Gray Matter



Vse slike iz igre (4)


>
26.april 2003:
Popravek igre Return to Castle Wolfenstein
>
31.december 2001:
Cheat igre Return to Castle Wolfenstein
>
Povezava na uradno stran igre Return to Castle Wolfenstein


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.