Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024

V-Rally 2

V-Rally 2 expert edition je ena izmed zelo zanimivih iger, v katerih vozite rally avtomobile po brezpotjih in nepredvidljivih vremenskih pogojih. Igro je pripravilo že zelo znano podjetje Infogrames, ki je izdalo že kar nekaj iger s hitrostnimi preizkušnjami. Igra je po zvrsti sicer rally arkada, toda kljub vsemu je precej zanimiva.
Datum objave:
28.december 2001

Avtor:
Peter Krebelj
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Pri vožnji izven ceste in zaletavanju v predmete ob cesti se avto tudi poškoduje. Po koncu določenih etap se avto pripelje na popravilo, kar je lepa poteza avtorjev. Tudi zvok motorja je zelo podoben resničnemu. Okolje je resnično v redu, tudi z gledalci so se potrudili, saj občasno kak gledalec prečka pot. Ob pogledu iz vozila je razvidno, da je armaturna plošča polna merilnikov, ki delujejo in so čisto realistični.


Klikni na sliko za večjo različico
Kot največjo slabost bi lahko šteli obnašanje avtomobila, ki je malo preveč arkadno. Podobnost vožnje vsekakor ne moremo primerjati s Colin McRae Rally 2. Zelo priporočljivo je, da vozite s pomočjo volana, ker je vožnja s tipkovnico skoraj nemogoča.

Igra je za računalnik precej zahtevna, tako da morate imeti vsaj 64 Mb RAM-a in spodobno grafično kartico, če imate manj zmogljiv procesor.. Drugače pa je grafika solidna, igra pa dobesedno leti.

Igro je vsekakor potrebno preizkusiti , saj je odlična. Če uživate v dirkanju, morate to igro preizkusiti. Če pa želite najnovejše rally simulacije, si le kupite Colin McRae Rally 2.

In kaj si vi mislite o igri V-Rally 2?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
september 2000
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Infogrames
Razvijalec:
Infogrames



Vse slike iz igre (4)


>
Demo igre V-Rally 2
>
Povezava na uradno stran igre V-Rally 2


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.