Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024

Icewind Dale

Igra Icewind Dale prihaja izpod rok razvijalcev Baldurs Gatea (Bioware). Gre za FRP igro, v kateri moramo najti vzroke čudnega obnašanja živali in nenavadnega vremena… Seveda se na koncu izkaže da je za to kriva neka "oseba", ki jo moramo pokončati (kaj pa drugega).
Datum objave:
27.januar 2002

Avtor:
Danilo Janjič
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Bitja v igri niso preveč pametna, saj jih lahko, če jih je v skupini npr. 20, uničujemo lepo enega po enega in to tako, da se z enim članom skupine samo toliko približamo da nas zagleda nato pa tečemo k ostalim ki ga razmesarijo. Vendar je bitij veliko, ter veliko se jih med seboj razlikuje, narejeni so res mojstrsko, saj se razlikujejo po hitrosti, natančnosti, odpornosti itd. Zvočna podlaga v igri je prav tako super, saj so npr. kliketajoči zvoki pajkov narejeni super, ker te kar spreleti srh po telesu, ko vidiš velikanskega pajka ali hrošča ter nato še tisti zvok.

Klikni na sliko za večjo različico

Slabost v igri je ta, da se liki včasih med seboj zaletavajo ali pa ne gredo vsi po skupni poti (zato nekateri zalutajo), liki tudi ne znajo teči, orožje v igri je nezlomljivo (v BG sem 1x zlomil meč, v IWD mi to še ni uspelo).

Igra je narejena z istim pogonom kot Baldurs Gate (Infinity), tako da sta si igri na pogled čisto identični, z meniji vred, saj so pri menijih zamenjali le skine. IWD multiplayer sem igral samo 1x na Gamespy-u, pa je bilo kar zabavno, vendar malce zmedeno, ker igra bolj temelji na single player za razliko od Diabla 2, ki v svoji zvrsti naravnost blesti…

Klikni na sliko za večjo različico

Torej, če še nikoli niste igrali nobene FRP igre, vam za začetek najbolj priporočam Baldurs Gate, če pa ste Baldurja že obrnili oz. če imate rajši akcijo kot govor (ali pa če se radi pojate po temnicah, ali pa če ste po opisu presodili da je kar zanimiva igra), vam iz vsega srca IWD priporočam, saj sem ob njej res preživel veliko vesel uric.

In kaj si vi mislite o igri Icewind Dale?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
junij 2000
Zvrst igre:
FRP
Založnik:
Interplay
Razvijalec:
BioWare



Vse slike iz igre (14)


>
1.januar 2004:
Trainer igre Icewind Dale
>
Povezava na uradno stran igre Icewind Dale


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.