Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024

Salt Lake 2002

Prave zimske olimpijske igre leta 2002 so se že končale. Sedaj sta nam Eidos Interactive in Atention To Detail (Sydney 2000) omogočila začetek navideznih zimskih OI v igri Salt Lake 2002, kjer bo mogoče doživeti čisto drugačne rezultate. Vas zanima, ali ima igra samo obetaven naslov ali je resnično dobra? Berite naprej in izvedeli boste, kaj se skriva pod tem naslovom...
Datum objave:
9.marec 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Po tem, ko ste izbrali trik, se tekmovalka požene proti odskočni rampi. Tu je važno, da je v čimboljšem ravnotežju. Po odskoku se v spodnjem delu na traku kažejo navodila, ki vam povejo, katero akcijsko in katero smerno tipko je potrebno pritisniti. Najpomembnejši je seveda pristanek oz. zadnji del trika, ki odloča o vaših ocenah. Več uspešnih delov pomeni večjo končno oceno. Da povzamem: discipline so bolj slabe, kot pa dobre.


Klikni na sliko za večjo različico
Vsaka medalja ali pa trofeja na turnirju se prenese v vašo dvorano za trofeje, kjer so na poličkah razstavljeni vaši dosežki. To dvorano, ko se enkrat privadite, sploh ni težko zapolniti. Izbirate lahko med različnimi pogledi, tudi prvoosebnega pozna igra, a je neuporaben.

Dobrih lastnosti igra nima veliko. Edino grafika (ki je precej dobra) in dejstvo, da je edina sodobna igra, ki obravnava zimske OI bi bili pozitivni lastnosti. O slabostih pa bi lahko pisal romane, a bom izpostavil je najbolj očitni. Večina disciplih (ki jih je nekam malo) je izvedenih zelo površno in sploh niso zanimive. To, kar pa jabolj moti, je zelo slaba igralnost in vrednost igre nasploh.

Grafika je, kot sem že omenil, dobra. Glede na stopnjo podrobnosti igra teče dokaj normalno na malo starejših sistemih. Vse skupaj je solidno zmodelirano, edino nekateri športniki so malce preveč debeli (pri smučarskem skakalcu je to malce čudno, se vam ne zdi?) Zvočni učinki niso zgrešeni, tudi glasba (punk) se prileže ponovnim posnetkom, čeprav bo marsikdo rekel, da punk in OI ne sodijo skupaj.


Klikni na sliko za večjo različico
Internetnega večigralskega načina igra nima, pravtako tudi mrežnega ne. Možno je le igranje do štirih igralcev na enem računalniku, če imate štiri različne igralne pripomočke (volan ne sodi sem:)

Skratka, Salt Lake 2002 ni posebno dobra igra, je nekje med nedokončano in podpovprečno igro. Če bi res radi na vsak način sodelovali na OI, si igro omislite, vendar boste najverjetneje razočarani in jo boste po kakem tednu (če boste tako dolgo zdržali) preprosto zavrgli. Ali pa tudi ne...

In kaj si vi mislite o igri Salt Lake 2002?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
januar 2002
Zvrst igre:
olimpijske igre
Založnik:
Eidos Interactive
Razvijalec:
Attention To Detail



Vse slike iz igre (3)


>
Demo igre Salt Lake 2002
>
Povezava na uradno stran igre Salt Lake 2002


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.