Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024

Delta Force: Task Force Dagger

Novalogic pelje serijo Delta force že kar nekaj let; in še nekaj let ga bo, saj seriji še ni videti konca (Blackhawk down scenario); vedno pa obljubljajo realizem in akcijo - dve stvari, ki ne gresta lahko skupaj. Novi delta force obljublja puščavsko akcijo v Afganistanu med pripadniki posebnih in specialnih enot ameriške in tuje vojaške sile. Sovražniki so seveda talibani...
Datum objave:
7.avgust 2002

Avtor:
Mitja Vreča
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  


Klikni na sliko za večjo različico
Mogoče pa je vredno igrati zaradi grafike? V oči nas zbode zrnata grafika terena, zamegljene teksture sovragov, nemogoče zmodelirana orožja (plahte poligonov- dobesedno nobene globine ni), grdi efekti pri streljanju...grafični srcek, ki nas spremlja že od delta force 1 in ki so ga polepšali z prikazom voxlov v delta force 2 ter dodali pospeševanje le teh istih voxlov v land warriorju je zares načel čas. Tudi pri najvišji ločljivosti je prisotna zamegljenost vsega okolja, še eksplozije so kot kup rumenih in rdecih žog, ki so se razletele naokoli. Čeprav so na voljo visoke ločljivosti, se jih raje izogibajte. Svetla točka je le razgiban teren in nekaj malega posebnih učinkov (brez skrbi, nič oko solzečega). Ni nevemkako zahtevna, lepo dela na 800mhz z geforce2mx z vsemi detajli.


Klikni na sliko za večjo različico
Tudi zvok je znucan, že slišan in izrabljen. Novi so le kriki talibanov, ki pa niso prav nic originalni. Glasbe praktično ni in je nezanimiva. Poki pušk in ostalo dretje je pobrano iz land warriorja!

Igra je, kot celota gledano, razočaranje. Land warrior je premogel mnogo bolj razgibane in zabavne misije, za tisti čas lepšo grafiko in predvsem pisanost. Imel je svojevrstne solo misije, dostopne v glavnem meniju. »Pesek« force pa ima le misije iz kampanje! Pešceni odtenki so dolgocasni. Delta force se gre lahko zakopat v pesek in nazaj delat peščene gradove, kajti za kaj drugega ni dober.

In kaj si vi mislite o igri Delta Force: Task Force Dagger?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
junij 2002
Zvrst igre:
komandovščina
Založnik:
Novalogic
Razvijalec:
Zombie Studios



Vse slike iz igre (5)


>
8.april 2003:
Popravek igre Delta Force: Task Force Dagger
>
3.februar 2003:
Cheat igre Delta Force: Task Force Dagger


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.