Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024

UEFA Champions League 2002

Nasplošno je znano da je na pc jih fifa najboljša simulacija nogometa ( čeprav še daleč od tega, da bo simulacija), vzrok za to pa je, da so športne igre na pc jih slabše zastopane.
Datum objave:
12.september 2002

Avtor:
Primož Kancler
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Štadionov je bolj malo vendar so tisti oblikovani in zmodelirani solidno, moti le publika ki bi lahko bila aktivnejša. Zvok med igro je slab saj je očitno, da so avtorji pretiravali (občinstvo včasih navija nenormalno glasno), kar le zbija igri oceno. Zvok kadar brcnemo žogo je takisto zgrešen, saj ne brcamo buče a ne ? 


Klikni na sliko za večjo različico
Zdaj pa poglavje, katero je deležno največje kritike in pri katerem so avtorji popolnoma odpovedali. Seveda igralnost, ki bi mogla biti za kupce dotične igre najpomembnejša. Samo sprašujemo se lahko, zakaj se vsi razvijalci nagibajo k arkadnosti in če že zakaj še tisto zavozijo. Igrati to igro je strašanska muka in hudo nehvaležno delo za opisovalca, včasih prava mora. Igralci se gibljejo povsem nerealistično, umetna pamet je zelo nedodelana, lahko rečem da je zastarela , saj nobeden noče igrati proti popolnoma zbeganemu računalniško vodenemu nasprotniku. Posebno poglavje je pa vratar ( le zakaj nisem presenečen), ki izvaja bedarije, ki  sem jih imel čast prvič videti.


Klikni na sliko za večjo različico
Tako na primer, se vratar brez vsakega razloga vrže mimo žoge, ko se le ta počasi kotali proti njemu (smeha polna skleda). Igra pozna več vrst podaj, kot so podaja bližjemu soigralcu, visoka podaja, podaja prazen prostor ter strel. Sploh visoke podaje so narejene zelo čudno, saj so predvidene, nenatančne, v bistvu zelo nedodelane. Smešno so narejeni tudi prosti streli, saj prej ko ugotovimo, kak naj bi se izvajali mine vse preveč časa. Lahko rečem, da je prav vsaka stvar v zvezi z igralnostjo narejena površno oziroma bedno.

Kaj naj rečem o novi UEFI razen, da je igra izguba časa in da se je izogibajte kot hudič križa. To je igra, ki si v svojem naslovu ne zasluži niti besede UEFA niti letnice 2002. Četudi ste zelo lačni nogometa, se rajši vsedite… minilo bo!

In kaj si vi mislite o igri UEFA Champions League 2002?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
marec 2002
Zvrst igre:
nogometna
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Silicon Dreams



Vse slike iz igre (6)



>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.