Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 5.MAJ 2024

America's Army: Operations

Le kdo izmed vas, še ni slišal za znameniti izrek »I want you!« (Jaz hočem vas). No sedaj se lahko, znamenitemu stricu Samotu pridružite tudi vi, seveda le v navideznem svetu računalništva, kjer se lahko poizkusite ali vam je vzdevek marinec pisan na kožo.
Datum objave:
19.september 2002

Avtor:
Rok Nemet
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Tu je potrebno v omejenem času po pravih poteh prispeti na cilj. Inštruktor vas bo gnal naprej v pravem ameriškem duhu. Nato sledi ponovno rokovanje z orožji, tokrat z težko strojnico, M16+M203 metalcem granat in uporabo granat in dimnih bomb. Kot zaključni izpit pa je potrebno na posebnem poligonu v nekem skladišču pripeti na cilj in sproti streljati na sovražne kartonaste tarče. Vmes se vključena tudi uporaba pribora za nočno gledanje in trening vlamljanja. Tako, osnovni trening je končan in vi ste nepopisan list...


Klikni na sliko za večjo različico
Nato sledi pehotni trening, ki se dogaja na poligonuv McKenna MOUT središču. To je tudi prvi trening, katerega ne morete igrati sami in je za uspešnen zaključek potrebna zmaga moštva, v katero se pridružite na strežniku. Uporablja pa se laserski sistem, ki s piskanjam da vedeti, da je bil nekdo zadet oz. izločen. Torej, še nič ravno pravega vojaškega dogajanja.
Naslednja možnost je trening za 172. pehotni bataljon, v katerega je vštet moštveni scenarij, ki je dostopen samo za večigralstvo. Kot prej, je tudi tu potrebna zmaga moštva, v katerem ste vi, streljanje pa je še vedno simulirano.

Naslednji trening je za 10. gorski bataljon in zajema scenarij reševanja talcev v neki vasi v gorskem svetu. Poteka pa na isti način kot prejšnja dva.  Sedaj pa se začne bolj zanimiv del in sicer enoigralski ostrostrelski trening s puškama M-24 in M-82. Pri prvem je potrebno le opaziti belo tarčo v daljavi in jo zadeti v stoječem, ležečem ali ležečem položaju s podpornim stojalom za M-24. Trening M-82 je pa dosti bolj ekploziven, saj je potrebno odpraviti neeksplodirano ekplozivno telo. Po uspešno končanem treningu vam postane na večigralskih strežnikih postaneta na voljo ostrostrelski puški.


Klikni na sliko za večjo različico
Ljubitelji padalstva se lahko udeležijo padalskega treninga, ki pa je že eden izmed težjih. Začne se s kratkim predavanjem inštruktorja in prvi kandidat ste, kot po naključju, vi. S padalom vas dvignejo na 83 metrov visok stolp, kjer morate s padalom varno pristati. Če ne oblažite pristanka je potrebna intervencija bolničarjev. Po stolpu pa pride na vrsto skok s skoraj tisoč metrov iz letala, pri katerem je potrebno v težkih (nočnih) razmerah pristati na točko določenem mestu. Nato sta tu še trening za 82. letalski bataljon (FLS in FARP treninga) in dva treninga za Rangerje.

Igra vsebuje več kot prelepo grafiko saj so celotni objekti, ljudje, orožja, ... narejena je preprosto fenomenalno (uporablja najnovejši Unreal grafični pogon). Večina stvari je dodelana do potankosti in ima pridih resničnosti, ki primankuje večini iger, ki se označujejo za simulacijo.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
junij 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
U.S. Army
Razvijalec:
U.S. Army



Vse slike iz igre (14)


>
25.marec 2008:
Popravek igre America's Army: Operations
>
Demo igre America's Army: Operations
>
24.december 2003:
Popravek igre America's Army: Operations
>
Demo igre America's Army: Operations
>
19.januar 2003:
Cheat igre America's Army: Operations
>
Povezava na uradno stran igre America's Army: Operations


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.