Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 17.MAJ 2024

Soldier of Fortune 2: Double Helix

Activision je leta 2000 postavil nove standarde 3D streljačinam z izdajo igre Soldier of Fortune, ki je ena najbolj krvavih streljačin za PC. Sedaj, dve leti kasneje, se John Mullins ponovno vrača v še boljšem in bolj krvavem Soldier of Fortune 2...
Datum objave:
28.september 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 3 od 3  

Načinov igranja je  pet, in sicer deathmatch, elimination (potrebno iztrebiti celotno ekipo), infiltration (potrebno ukrasti kovček in ga prinesti na začetno točko), moštveni deatchmatch in capture the flag (najbrž ga že vsi poznate). Igranje je mogoče na številnih lokacijah iz enoigralskega načina, nekaj pa je tudi posebnih. Za normalno igranje preko Interneta je priporočljivo imeti vsaj ISDN, možno pa je tudi igranje preko lokalne mreže oz. LANa.


Klikni na sliko za večjo različico
Preden preidemo na strojne zadeve in zaključek, še nekaj o izboljšanem GHOUL sistemu. Kot veste, je GHOUL sistem to, kar da Soldier of Fortune igram krvavost in realizem, po katerem jih pozna cel svet. Soldier of Fortune 2 uporablja izboljšan GHOUL, zato se na likih poznajo rane tam, kamor ste jih ustrelili. Pri strelu v glavo sovražnik takoj umre, animirana pa je tudi kri, ki pri tem naredi pravo poplavo. Različna orožja imajo tudi različen učinek na telo in različno prebijejo steklo. Sovražniku je možno tudi orožje zbiti iz rok, a bo kaj hitro skočil do trupla kolega in si priskrbel novo orožje. Tu se zopet vidi napredna umetna inteligenca. Da ne bi otroci bili izpostavljeni tako veliki meri nasilja oz. da psloh ne bi bili izpostavljeni nasilju v igri, je tu tudi možnost zaklepa vsakršnega prikaza krvi.

Grafika je enostavno odlična, liki so narejeni z veliko poligonov in so zelo natančno predstavljeni. Avtorji se lahko pohvalijo tudi z uporabo fotorealističnih tekstur, kar igri doda še boljši izgled. Za popoln užitek pa je potrebno imeti kakega GeForce 4 Ti. Zvočnih učinkov je ogromno, glasovi likov so zaigrani profesionalno. Tudi zvoki orožij so zelo realistični. Za normalno igranje je potrebno imeti procesor z vsaj 600mhz (po možnosti ne Celeron ali Duron) in GF2MX. Kaj več pa vam že omogoča igranje na ločljivosti 1024x768x32 in to brez večjega zatikanja. Torej igra ni tako zelo zahtevna, glede na vse podrobnosti, katere lahko prikaže.


Klikni na sliko za večjo različico
Za konec lahko povem, da je Soldier of Fortune 2: Double Helix igra, ki bo zalo osrečila vse, ki so bili obsedeni s predhodnikom. Igra ima odlično zgodbo, dobro grafiko, zabaven večigralski način in več krvi, kot katerakoli streljačina do sedaj. Edino kar bo igralce malo motilo, je malce prevelika zahtevnost (kak del stopnje bo potrebno velikokrat ponoviti že na najlažji težavnosti) in dolžina igre, za katero lahko rečemo, da ni ravno ena izmed kratkih.

In kaj si vi mislite o igri Soldier of Fortune 2: Double Helix?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
maj 2002
Zvrst igre:
3D streljačina
Založnik:
Activision
Razvijalec:
Raven Software



Vse slike iz igre (18)


>
22.oktober 2003:
Trainer igre Soldier of Fortune 2: Double Helix
>
Demo igre Soldier of Fortune 2: Double Helix
>
28.september 2002:
Cheat igre Soldier of Fortune 2: Double Helix
>
26.april 2002:
Napoved igre Soldier of Fortune 2: Double Helix
>
Povezava na uradno stran igre Soldier of Fortune 2: Double Helix


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.