Problem Pri NaloŽitvi Igre Call Of Duty
Problem Pri NaloŽitvi Igre Call Of Duty
IMAM ORIGINAL IGRO CALL OF DUTY!KO VSE LEPO NALOŽIM KLIKNEM NA IKONO NATO SE POJAVI ČRN ZASLON IN ME VRŽE VEN.POJAVI SE OKNO IN PIŠE CALL OF DUTY CONSOLE NOT PA PIŠE(Z RDEČIM)
"COULD NOT LOAD OpenGL.MAKE SURE THAT YOU HAVE THE LATEST DRIVERS FOR YOU VIDEO CARD FROM THE MANUFACTURER WEB SITE".
IMAM WINDOWS XP.POMAGAJTE KAJ NAJ NAREDIM,DA LAHKO IGRAM.
PS:OPROSTITE DA SEM PISAL Z VELIKIMI ČRKAMI
"COULD NOT LOAD OpenGL.MAKE SURE THAT YOU HAVE THE LATEST DRIVERS FOR YOU VIDEO CARD FROM THE MANUFACTURER WEB SITE".
IMAM WINDOWS XP.POMAGAJTE KAJ NAJ NAREDIM,DA LAHKO IGRAM.
PS:OPROSTITE DA SEM PISAL Z VELIKIMI ČRKAMI
- Underground
- vreden igralca
hello. najbrž misliš da ženska nima pojma o call of duty ampak sm ga že obrnila. ja sm mela ist problem z wolfenstainom in vsemi drugimi igrami, napisalo mi je isto k tebi. probaj ga prižgat(računalnik), pol ga pa resetiraj. če bo pomagalo hoj na servis da ti bojo zrihtali drajvere. nam je pomagalo. čaos!!!! pa čimprej reši problem k je ful dobra igrica!
tistega s caps lockom-saj si cool vrend
POGLEJ KAKO SEM SLAVEN
http://www.slo-igre.net/@forum/viewtopi ... 5960#15960
POGLEJ KAKO SEM SLAVEN
http://www.slo-igre.net/@forum/viewtopi ... 5960#15960
ej ti si pa ista k moja prjatlca. k ji kej ne dela ce ji kaka igra ne dela pol pa gre kisto pelat kr na servis. se ji pa lub. in uprasa ce je kaj narobe s njeno kisto zarad driverjev pa se ni treba na servis pelat kistelarchy wrote:hello. najbrž misliš da ženska nima pojma o call of duty ampak sm ga že obrnila. ja sm mela ist problem z wolfenstainom in vsemi drugimi igrami, napisalo mi je isto k tebi. probaj ga prižgat(računalnik), pol ga pa resetiraj. če bo pomagalo hoj na servis da ti bojo zrihtali drajvere. nam je pomagalo. čaos!!!! pa čimprej reši problem k je ful dobra igrica!
Kot je reku prvi, problem je u tvojih driverjih. Na netu poišč starn od svoje grafične kartice pa si z nje potegn najnovejše driverje. Pol tio bo delalo. Druga fora pa je, če maš slučajno kartico slabšo od 32MB. POl ne dela, kre je 32MB minimum. Res pa je tud, da men na RIVA TNT" 32MB ni delalo, ker kartica ne podpira neke funkcije T&L.
ergo: ščekiri CALL OF DUTY™ README
Last Updated: 2003-10-09
TABLE OF CONTENTS
INTRODUCTION
INSTALLATION & SET UP ISSUES
1. Minimum System Requirements
. To se nahaja v \docs v call of duty direktoriju seveda
ergo: ščekiri CALL OF DUTY™ README
Last Updated: 2003-10-09
TABLE OF CONTENTS
INTRODUCTION
INSTALLATION & SET UP ISSUES