Hitman 2 in 3- Problem z grafično Ati Radeon
Hitman 2 in 3- Problem z grafično Ati Radeon
Imam problem z grafično kartico ATI RadeOn 9000 128 MB, mi zašteka takoj na začetku, ne gresta ne Hitman 2 in ne Hitman 3, je imel kdo isti problem??
Imam še en računalnik z grafično ATI radeon 32 Mb pa ista stvar, Hitman 2 ne deluje.
Je treba nove gonilnike naložiti?
Imam še en računalnik z grafično ATI radeon 32 Mb pa ista stvar, Hitman 2 ne deluje.
Je treba nove gonilnike naložiti?
Ja men na geforceu tut normalno dela. Preveri ce se ni edios z nividio kej spentlal, ker se na zacetku spila tudi "oglašuje" Nvidia. Sej je bilo govora o tem, da bodo nekateri proizvajalci proizvajali samo se igre, ki bodo kompatibilne z eno vrsto graficnih kartic. Ne vem pa koliko tega je res in bo res. Sigurno je to, da je bila igra izdelana v sodelovanju z Nvidio oz. je imela le ta prste vmes.
isti problem imam....mi pride do začetnega filmčka in pol ko nalaga za prit v meni mi ostane tam....pol pa pride črn ekran....kr neki!!
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
Pri Hitman 3 sem rešil stvar, upošteval sem naslednja navodila.
Open My Computer> C: Drive> Program Files> Eidos> Hitman Contracts> and locate the HitmanContracts.ini file. Open it, and find the line that says "DrawDll RenderD3D.dll" (it should be the fifth line). Change it to "DrawDll RenderOpenGL.dll". Then save the file and close it.
Vendar zdaj na začetku ne boš mogel gledat filma, tako da mislim da trikrat zapovrstjo ali več moraš klikniti tipko ESC da preskočiš vse.
Open My Computer> C: Drive> Program Files> Eidos> Hitman Contracts> and locate the HitmanContracts.ini file. Open it, and find the line that says "DrawDll RenderD3D.dll" (it should be the fifth line). Change it to "DrawDll RenderOpenGL.dll". Then save the file and close it.
Vendar zdaj na začetku ne boš mogel gledat filma, tako da mislim da trikrat zapovrstjo ali več moraš klikniti tipko ESC da preskočiš vse.