Need For Speed Underground 2
- DjTomi™
- igralec legenda
Diego wrote:UNDERGROUND 2 ZA PC NE BO!!!!!!
ok, če vas je to prestrašl mi je žau, drgač pa probite usaj demo, kr rula, čprov še ni grafika čist izpopolnjena. pravzaprav je grša ko v 1, sam bojo to že porihtal, drugač pa kwl.PANAJBOČIMBOLŠI
to nekaj ne gre skupaj? diego ne verji vsemu kaj najdeš na netu.....Kista wrote:Need for Speed Underground 2 Gone Gold
Msg4All: Kill all lamer's!!!!
ko bo cela ven, bomo orginazirali nfsu2 turnir.
včeri sem razmišlu, ko se mi dalo nemščine učit, kk bi to zrihtal.
tisti, k se bojo prvjavli si bojo mogl zbrat avto in pol cev turnir met isti avto.
pol se bojo nardile skupine, pa organizatorji bojo izbrali progo in naprej bi šla prva, ki se bosta pomerila z 1. in 2. iz druge skupine , itd... pa npr. v kvalifikacijah bo ena proga, v četrfinalu druga, v polfinalu druga in v finalu ki bo potekal 1na1 bo druga proga. tekma za tretje mesto bo tudi 1na1.
pa 4 krogi bojo pr vsaki progi.
Kak se vam zdi?
včeri sem razmišlu, ko se mi dalo nemščine učit, kk bi to zrihtal.
tisti, k se bojo prvjavli si bojo mogl zbrat avto in pol cev turnir met isti avto.
pol se bojo nardile skupine, pa organizatorji bojo izbrali progo in naprej bi šla prva, ki se bosta pomerila z 1. in 2. iz druge skupine , itd... pa npr. v kvalifikacijah bo ena proga, v četrfinalu druga, v polfinalu druga in v finalu ki bo potekal 1na1 bo druga proga. tekma za tretje mesto bo tudi 1na1.
pa 4 krogi bojo pr vsaki progi.
Kak se vam zdi?
Evoti tlele mate demo predelave in še kaj drugega !!
http://www.nfs-planet.de/nfs8_demo_tools.php?lang=eng
http://www.nfs-planet.de/nfs8_demo_tools.php?lang=eng
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
dobiš nisana , nepofarbanega , drugi so pa zanič avti , tole na NoS se pa splača dol f## !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
sm ze dolpotegnu, kar vreji je, tista tuned verzija. pol mas 3 infinitije in 1 nissana. je pa res da pol ni vec tistih ''bouncerjev'', pa tistega pofarbanega nosa tud ni vec.
mam pa en problem. sem tov probat na volan vozit pa v opcijah sploh ne morm kontrol spremenit, po defaultu sta pa gas pa bremza 2 knofa na volanu, sploh ne na pedalih, pol je pa brezveze a ma kdo kksno idejo kok rest tezavo? aja volan je m$ sidewinder.
ajde, kista
mam pa en problem. sem tov probat na volan vozit pa v opcijah sploh ne morm kontrol spremenit, po defaultu sta pa gas pa bremza 2 knofa na volanu, sploh ne na pedalih, pol je pa brezveze a ma kdo kksno idejo kok rest tezavo? aja volan je m$ sidewinder.
ajde, kista
Nobody is perfect. I am nobody.
- The sniper
- vsem poznan