pa še en pogoj je : da maš adsl al pa usaj kablDiego wrote:Sm, Probu, PA NI ŠLO, UNE KO SO PA VLKE 300 MB PA ZIHER NISO ČIST VREDI!
Need For Speed Underground 2
Dečki čakte mal(mogoče tud kak deklica). Tole ste pa zdele zaoral tja k ne bi smel, ne samo krenil iz teme.
Če mislite tkole nadaljevat, bo tema ne glede na število prispevkov zaklenjena.
Prosm back on topic. PA nobene suprnove, emule,... in tako naprej. Prvi k tole prekrš bo dobil lepo nagrado(eno sočno banano) pa tema gre takoj pod zaklep.
Če mislite tkole nadaljevat, bo tema ne glede na število prispevkov zaklenjena.
Prosm back on topic. PA nobene suprnove, emule,... in tako naprej. Prvi k tole prekrš bo dobil lepo nagrado(eno sočno banano) pa tema gre takoj pod zaklep.
- stiffmaister
- starejša faca
jas sem jo že "Kupil", sem dal 10 čukov sam je pa dobra . zvok motorja... je pa the bestLegolas wrote:hm. js si bom kr patch en že downloadal, juter dobim game, ker tisti, k mi je "kupil" igro in jo posnel ni pošta, in morem it sam do njega. tk da dans nimam prevoza, z busom se mi ne da... jutri pa bo
Hm za original še nisem slišal da bi patch rabil. Je to kaka novost? Pa od kdaj se original snema?Legolas wrote:hm. js si bom kr patch en že downloadal, juter dobim game, ker tisti, k mi je "kupil" igro in jo posnel ni pošta, in morem it sam do njega. tk da dans nimam prevoza, z busom se mi ne da... jutri pa bo
Bogi revčki ste. Kr smilte se mi.
Ja pa še kej.
zakaj smo revcki, ker ne kupmo originala? hmmm moje mnenje in razlog zakaj nisem in ne bom kupil originala: ker preprosto ne zaupam vec razvijalcem iger, ker zaupanja niso vredni. res mi je skoda 10000 za igro, ce bom po eni uri igranja ugotovu da je crap in jo imel samo se zato da se bo prah imel kam nabirat. nevem kaj ti mislis, jst se sam sebi nic ne smilim.
Nobody is perfect. I am nobody.