Fifa 2004
Fifa 2004 kontrole
Ali mi lahko prosim nekdo pove kako se pri fifi 2004 naštimajo kontrole za igranje??ali mi lahko to en prosim razloži?
zupica: dej not cd1 od fife...ko se zažene si zber "check for updates" potem ti odpre i-net stran kje boš mel en gumbek kjer piše mislm spet "check for updates". Ko prtisneš se pokaže gumb "download". Prtisneš ga in čakaš...čez kratek čas se pokaže gumb "update complete" ampak ne smeš takoj zapret okna ker še ni vse končano...odvisno kako hitro maš povezavo ampak če maš navaden modem bo trajalo zeloooooo dolgo. Uglavnem počaki da se prenos podatkov konča in potem zaženeš igro. Spremembe boš opazu.
učeri sm neki ugotovu pr fifi kar me je totalno raz... Ko sm za foro simuliru par sezon v prihodnost sm ugotovu dve stvari...
1. ne da se zamenjat klubov med kariero čeprov je v uradnem opisu EAsprots to obljubljal. Točno piše da če boš v karieri dober trener te bo kakšen boljši klub hotu zaposlit ampak nč...nobene varjante
2. po petih letih uspešnega vodenja si (če izpolnjuješ vse cilje) pridobiš vseh 5 managerskih zvezdic in kaj se potem zgodi? nič...čestita ti da si dobil 10000 točk in potem je konc!!!!! pi... Lahko greš spet od začetka al se pa je.... Kot da niso mogl spravt notr vsaj 50 sezon ne pa samo 5!!!! In ne vem zakaj ma potem koledar neskončno let...
Tole morm sicer še mal raziskat in ne me vzet za besedo...mogoče bom še kej odkril in vam sporočim
1. ne da se zamenjat klubov med kariero čeprov je v uradnem opisu EAsprots to obljubljal. Točno piše da če boš v karieri dober trener te bo kakšen boljši klub hotu zaposlit ampak nč...nobene varjante
2. po petih letih uspešnega vodenja si (če izpolnjuješ vse cilje) pridobiš vseh 5 managerskih zvezdic in kaj se potem zgodi? nič...čestita ti da si dobil 10000 točk in potem je konc!!!!! pi... Lahko greš spet od začetka al se pa je.... Kot da niso mogl spravt notr vsaj 50 sezon ne pa samo 5!!!! In ne vem zakaj ma potem koledar neskončno let...
Tole morm sicer še mal raziskat in ne me vzet za besedo...mogoče bom še kej odkril in vam sporočim
ugotovu sm zaenkrat kako odkleneš "hall of kits"
če hočeš dobit home/away kits moraš premagat tisto ekipo ampak moraš pred tekmo v controller setup zbrat svoj profil
če pa hočeš še 3rd kits pa morš premagat vse ekipe v ligi (npr. vse ekipe v premier ligi in vsi 3rd kits bodo odklenjeni). ampak ne pozabt zbrt svoj profil v controller.
IN KO GREŠ VN IZ CARRER MODE TE ZMERI PRAŠA ZA SAVE...NE POZABT SAVEAT!!! drugač naute nikol nč odklenil
če hočeš dobit home/away kits moraš premagat tisto ekipo ampak moraš pred tekmo v controller setup zbrat svoj profil
če pa hočeš še 3rd kits pa morš premagat vse ekipe v ligi (npr. vse ekipe v premier ligi in vsi 3rd kits bodo odklenjeni). ampak ne pozabt zbrt svoj profil v controller.
IN KO GREŠ VN IZ CARRER MODE TE ZMERI PRAŠA ZA SAVE...NE POZABT SAVEAT!!! drugač naute nikol nč odklenil
burjevc: vse finte se izvajajo s shift+C in kurzorji
recimo dons sm se nauču delat obrat 360 (kot ga dela Zidane nprs.)
nardi se tkole:
predpostavlam da je gol nasprotnika na desni strani in da si z igralcem obrnjen proti golu, torej v desno... prtisneš in džiš shift+C potem pa prtisneš v zaporedju DESNO GOR LEVO oz. DESNO DOL LEVO za obrat v drugo smer
predlagam da se najprej natrenirate v practice modeu...
recimo dons sm se nauču delat obrat 360 (kot ga dela Zidane nprs.)
nardi se tkole:
predpostavlam da je gol nasprotnika na desni strani in da si z igralcem obrnjen proti golu, torej v desno... prtisneš in džiš shift+C potem pa prtisneš v zaporedju DESNO GOR LEVO oz. DESNO DOL LEVO za obrat v drugo smer
predlagam da se najprej natrenirate v practice modeu...
ja bi blo ful cool če bi imeli kaki seznam trikov.VESTE kaj me je najbolj razočaralo pri fifi?!!jjaz sem igral nemško ligo s stuttgartom(vredi so ker se, bil prej tam doma)pa sem se seveda uvrstil v ligo prvakov,komaj sem čakal na moje nasprotnike iz drugih močnih lig kot so španija,italija,anglija.potem pa me je kap. V isti skuoini sem imel nasprotnike schalke in bajern iz nemčije.reala pa manchastra pa niti ni blo v ligi prvakov.popizda sem
der unbesiegbare!!
-
- amater
- dobrovoljcek
- n00b
A mi lohk kdo pošlje fifo 2004?Plačam ob prevzemu!
Nej mi kdo pove zakaj mi trokira fifa 2003,npr.ko pr frendu k ma slabš računalnik mu dela normalno.Pa iz istga CDja je!Sej ne da mi ful ampak vsake tolk cajta za sekundo zašteka!In te zajebe!
Mam 1200 AMD Duron,512 rama,......Grafična je bolj slaba(GF 2 mx 440).
Si milm itk drugo nabavt! Pa zakva mi tud ne dela Black Hawk Down,k unmu dela!?!?!Sploh mi je noče inštalirat pa je isti CD!!!!!!!!!!!
Prosim naj mi kdo pove,če ne bom znoru!
Nej mi kdo pove zakaj mi trokira fifa 2003,npr.ko pr frendu k ma slabš računalnik mu dela normalno.Pa iz istga CDja je!Sej ne da mi ful ampak vsake tolk cajta za sekundo zašteka!In te zajebe!
Mam 1200 AMD Duron,512 rama,......Grafična je bolj slaba(GF 2 mx 440).
Si milm itk drugo nabavt! Pa zakva mi tud ne dela Black Hawk Down,k unmu dela!?!?!Sploh mi je noče inštalirat pa je isti CD!!!!!!!!!!!
Prosim naj mi kdo pove,če ne bom znoru!
Hir Aj Kam Hir Aj Go!