Lineage 2
-
- starejša faca
aha.....no uglaunm sm jst zdej ze lvl 33 pa trenirem u cruma towerju......
je kr fajn k grem na zwer 5%gor hehe pa se kesa sm u 3lvl zbrou 2kk
morm rect je kr fajn mi je kr bolsi spil ratu.....k prej k mi je slo k pouz gorm prej mi je ze kr bedna pustajala.......am a ti pol previs da grem k bom lvl40 u death pass???
lp
je kr fajn k grem na zwer 5%gor hehe pa se kesa sm u 3lvl zbrou 2kk
morm rect je kr fajn mi je kr bolsi spil ratu.....k prej k mi je slo k pouz gorm prej mi je ze kr bedna pustajala.......am a ti pol previs da grem k bom lvl40 u death pass???
lp
-
- starejša faca
extreme sux ker majo tudi po 10 sec laga +gmji se medsabo sovrazijo
nimogoce da ti ni shralno edin ce so nardili rollback 2000% ti ni pozablo shrat ker sploh neshranjuje ampak kakor pustis tak mas ko prides naslednic gor pa se nevem zakaj si nehu ker je extreme 35x server in prides tam do 70 v 2 dneh zakar na worldu porabis mesec dni.Tud na l2w smo dozivljali rollbacke ko so me vrnil s 58 na 50 pa nisem nehu igrat
lp
nimogoce da ti ni shralno edin ce so nardili rollback 2000% ti ni pozablo shrat ker sploh neshranjuje ampak kakor pustis tak mas ko prides naslednic gor pa se nevem zakaj si nehu ker je extreme 35x server in prides tam do 70 v 2 dneh zakar na worldu porabis mesec dni.Tud na l2w smo dozivljali rollbacke ko so me vrnil s 58 na 50 pa nisem nehu igrat
lp
>For the Horde
- FloppyTheGod
- vreden igralca
ja ne drgac ni zaston......
pa sej upstajajo privat srvrji...halooo
najbolsi saj man je lineage2wirld(www.lineage2world.com)
rate je cist nurmalen (kt se spudob za nurmalen srvr...pa zdej u kratkem je nastou c3...)pa se za moje pojme ne lagera toook vlik.....
a gdo igra na l2w pa je na 4# srvrju??jst igram na 4#srvrju pa sm Elf(spellsinger)pa sm lvl 45.....pa gremo ksn party???
pa sej upstajajo privat srvrji...halooo
najbolsi saj man je lineage2wirld(www.lineage2world.com)
rate je cist nurmalen (kt se spudob za nurmalen srvr...pa zdej u kratkem je nastou c3...)pa se za moje pojme ne lagera toook vlik.....
a gdo igra na l2w pa je na 4# srvrju??jst igram na 4#srvrju pa sm Elf(spellsinger)pa sm lvl 45.....pa gremo ksn party???
ja sam extrem je za en k####:
1.u 2 dneh si lvl 74
2.v 2 dneh mas najbolso a-grade upremo k mas darja k dreka
3. l2w je bolsi od l2extrem
4. prvi je pa zeto nas lestvici zarad takih noobou k majo radi take srvrje k je usee u izi
sej za www.lineage2world.com sm pa ze puvedu pa tut sm ze puvedu
kaksn je ......pa tiste k zanima ta spil nej grejo na worlda pa na 4# srvr pa gremo kej skp igrt
1.u 2 dneh si lvl 74
4. prvi je pa zeto nas lestvici zarad takih noobou k majo radi take srvrje k je usee u izi
kaksn je ......pa tiste k zanima ta spil nej grejo na worlda pa na 4# srvr pa gremo kej skp igrt
ma dej....k sm biu pa na mobl2 sm pa rabu en dan za lvl 20 pa je slo k u p#### pucas pa kesa sm meu 60k lihk da dobr mec.............ce se vm pa toooook jebat pol pa nevem....l2w mas sam nurmln uklap pa mec svojmu lvl primern......pa se to pol pr 50lvl mores ze kr sparat da mas b-grade upremo k je kr draga(bi jst to rt vidu na lvl52 u mobl2 da mas b-grade upremo bl tezko)ce sm komi meu js na lvl20 se kr dobro no-grade upremo....................................LoOoL!!!!!!!!
lp
lp
Zgleda da si na extremu samo titan sprobal ki je 35x server, ker tempest pa staris sta 7x in tam neboš ti v dveh dneh do lvl 74 prišel, ampak do 20 mogoče, ker si glih tiOzumA wrote:ja sam extrem je za en k####:
1.u 2 dneh si lvl 74
snameš igro iz lineage2.com
inštaliraš
potegneš patch iz lineage2world.com
ga odzipaš v lineage mapo in patchaš
NE SMEŠ zagnat lienage2.exe, ampak /system/l2.exe(naštimaš lastnosti bljižnice v namizju)
na lineage2world serverju je največ slovencev, zato priporočam, da igrate tam.
EXP:10x SP:10x Adena:20x Drops:10x Spoil:1x
inštaliraš
potegneš patch iz lineage2world.com
ga odzipaš v lineage mapo in patchaš
NE SMEŠ zagnat lienage2.exe, ampak /system/l2.exe(naštimaš lastnosti bljižnice v namizju)
na lineage2world serverju je največ slovencev, zato priporočam, da igrate tam.
EXP:10x SP:10x Adena:20x Drops:10x Spoil:1x
jupiiiiiiiiiiiiii zrihtu sm:D igram na serverju L2elite mas x45 in x10 server zlo ql
špil je the best enga sm ubu pa sm bil level 4 no grem zdej ajde lep pozdrav vsem skup evo link za l2 elite www.l2elite.us
uživite
špil je the best enga sm ubu pa sm bil level 4 no grem zdej ajde lep pozdrav vsem skup evo link za l2 elite www.l2elite.us
uživite
Spust1 a.k.a GOBA