ja , to boš pa hitr najdel ampak jest nism za to , sicer se pa malo ured da ne boš tak govoril tlele gor !tispapeder wrote:jaz pa iščem tri k####!
Iščem igro
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
kaj pa quake 4 ??
drgač pa pozdravlen vidim da se me nekateri še spovnejo
drgač pa pozdravlen vidim da se me nekateri še spovnejo
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
- tispapeder
- vsem poznan
- tispapeder
- vsem poznan
Zanima me če kdo pozna ime igre ki je ze dost stara. Prblizn 5 let. Je neke vrste strategija. Gradiš "kitajsko" mestece in si delaš vojake. Vojake si lhko tako narediš da "kmeta" pošlješ v posebno hiško v kateri se natrenira. Grafika mi je bila všeč in tudi tema igre. Povsod so riževa polja,ki jih nasprotniku lahko tudi zažgeš da si nemore pridelati hrane. Potem lahko nastavljaš tudi različne pasti na poteh. Konje si moraš "uloviti" sam po gozdu da jih lahko potem uporablja tvoja vojska. Zgradiš si pa lahko tudi posebno zgradbo v kateri si lahko narediš posebne vojake(nindže,samuraje..)...itd. Upam da je biu "kratek" upis uredu da bo kdo prepoznou igro. Lepo se meijte
Re: Iščem igro
www.bts-si.com browser igra v slo jezikuKista wrote:lp!
takole, ker ste forum preplavili z raznimi iskanji iger vas lepo prosim, da od sedaj naprej vsak ki isce kaksno igro, svojo prosnjo objavi tukaj. ce se ne boste drzali tega bom brisal teme, ker je zaradi tega forum precej nepregleden in je tezko slediti eni temi ce majo 3 teme cist podobn ime. tako da... prosim.
lp, kista
mmorpg
ka mogoče kdo ve kje naj dobim harry potter Quidditch World Cup???prosim če mi odgovorite hvala !
Google?
Troll, troll, troll your post, Gently down the feed.
Merrily, merrily troll along, A life is what you need!
- consulkhan
- igralec jr.
Re:
Sorry za late post ampak, ravno sm vidu na partisu tole igro. Naslov je Fate of the Dragon?Tim** wrote:Zanima me če kdo pozna ime igre ki je ze dost stara. Prblizn 5 let. Je neke vrste strategija. Gradiš "kitajsko" mestece in si delaš vojake. Vojake si lhko tako narediš da "kmeta" pošlješ v posebno hiško v kateri se natrenira. Grafika mi je bila všeč in tudi tema igre. Povsod so riževa polja,ki jih nasprotniku lahko tudi zažgeš da si nemore pridelati hrane. Potem lahko nastavljaš tudi različne pasti na poteh. Konje si moraš "uloviti" sam po gozdu da jih lahko potem uporablja tvoja vojska. Zgradiš si pa lahko tudi posebno zgradbo v kateri si lahko narediš posebne vojake(nindže,samuraje..)...itd. Upam da je biu "kratek" upis uredu da bo kdo prepoznou igro. Lepo se meijte
In conzul me končno ni prvič skurcal, zaradi googla
Troll, troll, troll your post, Gently down the feed.
Merrily, merrily troll along, A life is what you need!
- GTA Lamborghini
- n00b
rabim pack za multi player- most wanted
zanimajo me povezave na spletne strani, kjer lahko igraš igre na način kot je npr TRAVIAN. Po možnosti da je igra bolj miroljubna in ne preveč vojaško osvajalska
lp vsem za pomoč
lp vsem za pomoč
- consulkhan
- igralec jr.
Ikariam, mogoče?
http://ikariam.si/
http://ikariam.si/