Tema Vatras

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Locked
KIŠTA
owned!

Tema Vatras

Post by KIŠTA » 06 Nov 2005 15:35

dober dan prfuknjenci i am back da vam spet mal zagrenim ¾ivlene in zasvinjam forum. Tko ane vatras ali po domaèe povedano vaginas je pravi poznavalec ritke svoje matere, kista zate pa lahko zrihtam odvoz ki¹t pred tvojo barako da ne boste veè tko revno ¾iveli in lezli en drufemu v rit. KIsta hitri ki se razpizdi zlo si debiln drgac. Ajde lep pozdrav sem geekom in zagiftanim pilfarèkom ki se reno ukvarjate z tem igralèevim debilèevim forumom pa lepo se mejte mejbi se ¹e kej oglasm!!!

L.P. :)

NOBODY_debilèek 8)

Anonimen
vsem poznan

Post by Anonimen » 06 Nov 2005 15:39

kaj ponavljaš za kišto

kišta je eden in edini

pa mal si sfalu podforum

mesjah78
igralec polkovnik

Re: Tema Vatras

Post by mesjah78 » 06 Nov 2005 16:21

KIŠTA wrote:dober dan prfuknjenci i am back da vam spet mal zagrenim živlene in zasvinjam forum. Tko ane vatras ali po domače povedano vaginas je pravi poznavalec ritke svoje matere, kista zate pa lahko zrihtam odvoz kišt pred tvojo barako da ne boste več tko revno živeli in lezli en drufemu v rit. KIsta hitri ki se razpizdi zlo si debiln drgac. Ajde lep pozdrav sem geekom in zagiftanim pilfarčkom ki se reno ukvarjate z tem igralčevim debilčevim forumom pa lepo se mejte mejbi se še kej oglasm!!!

L.P. :)

NOBODY_administrator (bodoči)
ok zdj pa umri, čao.

Spy Fisher
starejša faca

Post by Spy Fisher » 06 Nov 2005 16:25

ka je zdej to :?: :?: :?: :? :shock:

Kista
moderator

Post by Kista » 06 Nov 2005 16:29

da vam povem... to je s5 knight. to je s5 nobodey. in, da ne bo kaksnih presenecenj, tudi uporabnik misko pise iz tega naslova. ode ip ;)
me ne gane kaj pises drugace. mi zivimo cisto lepo... in ja, imamo par kist pri bajti, zakaj ne? drugace je pa hisa cez glavo dovolj velika za 7 ljudi, kolikor nas je... tako da jst nikomur v rit ne lezem.
em, kar se debilnosti tice... dej se 1x preber svoj post... in svoje dosedanje poste... potem pa jih primerjaj z mojimi. in ce bos se potem rekel, da sem jst d####... bos samo se bolj dokazal nizkost tvojega iq-ja...
mislim, ze to da sploh pises sem in da se nekaj izzivljas... sploh, ko ves, da vsi vemo da gre venomer za eno in isto osebo... ze to dokazuje pamet tvojo visoko.
lp, kista

btw, knight... preveri no en malo zaseba sporocila... nic ti nisem grozil, 2 prijazni sporocili sem ti poslal... in prosim, zamenjaj avatar, dokler se lahko... da naju ne bo kdo slucajno zamesal... si bo folk mislil da se mi je scufalo ;)
Nobody is perfect. I am nobody. :P

Locked