The Elder Scrolls IV OBLIVION
The Elder Scrolls IV OBLIVION
UUUHHH prihaja nov del elder scrolls-ov oblivion!!®e 20 maraca u trgovinah!!
a žeeee.tok hmau
špila sicr ne poznam, sam kokr sm vidu na uradni spletni strani...mi ni in najbrž nebo ušeč
ampak to sem samo jaz
http://www.elderscrolls.com/home/home.htm
špila sicr ne poznam, sam kokr sm vidu na uradni spletni strani...mi ni in najbrž nebo ušeč
ampak to sem samo jaz
http://www.elderscrolls.com/home/home.htm
hahaha gothic 3 nima ¹ans èe men upra¹a¹ Pr teli ¹pili je use najbol narjen do konca!! npr: NPC- ji bojo mel umetno inteligenco pa bojo delal posvoje kr bojo hotl in nè navjo mel v naprej doloèenih skriptov, gozd nav postavljen po kreatorjih ampak se bo sam spreminjal, vse bo animirano z vremenom, vse bo v real world fizicks, èez noè bo¹ lahk upadu u eno trgovino pa jo uropou pa jo naredu za svojo....mislm sva¹ta!!!! Gothic sm igrou in je fuuul huda ¹pil pa od 3 sm tut mal gledou, samo mislm da naujo nrdil take revolucije kokr the elder scrools!! no to je moje mnenje
i am lineage 2 g33k
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
gothic 3 bo garantirano boljši, saj je zvrst zase. pogovarjanje, različne naloge, velik in zanimiv svet in odlična zgodba. to so stvari, ki krasijo gothic. mislim, da je ni igre v tej zvrsti, ki bi bla boljša kot gothic, saj je odličen prikaz fantazijske dežele; ljudje hodijo spat, ponoči gredo v gostilne, jedo, se pogovarjajo, če koga nedolžnega napadeš ali pa v mestu vzameš ven orožje te najprej opozorijo, če mahaš dalje te napadejo, ogromno stvari, oklepov, pošasti, napoji, magija in svobodno odločanje. lahko izbereš kaj boš, lahko si tat in podkupiš stražarje...
ne vem, če bo elder scrolls vse to ponujal, kar bo gothic
ne vem, če bo elder scrolls vse to ponujal, kar bo gothic
- Battle Cat
- starejša faca