Gta Vice City
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
ko ¾e raspravljaste o gta-wc kaj je tukaj kdo ki se ukvarja kaj z moddingom te igre? (replacenje awtow v igri, menjanje textur, delanje svojih misij, alpa celo naredit svoj 3d awto model)
èe kdo kaj to obvlada naj me kontaktira... ker sem zaèel delat nek slovenski "mod" za gta (vsi napisi spremenjeni v SLO jezik in tudi vsi pogovori v igri na novo posneti v SLO jeziku, vsa vozila zamenjana v realana vozila.. realne reklame itd..) ampak bi rabu nekaj pomoèi ker je z vsem preveè dela in èe delam sam se to da dolgo zavleèt...
mislil sem da bi blo ql èe bi nardili kak¹en gta modding team ))
Lahko me kontaktiraste tudi èe vas zanima kaj je do zdej ¾e narejeno in vam lahko po¹ljem po emailu tudi kak¹en screenshot
èe kdo kaj to obvlada naj me kontaktira... ker sem zaèel delat nek slovenski "mod" za gta (vsi napisi spremenjeni v SLO jezik in tudi vsi pogovori v igri na novo posneti v SLO jeziku, vsa vozila zamenjana v realana vozila.. realne reklame itd..) ampak bi rabu nekaj pomoèi ker je z vsem preveè dela in èe delam sam se to da dolgo zavleèt...
mislil sem da bi blo ql èe bi nardili kak¹en gta modding team ))
Lahko me kontaktiraste tudi èe vas zanima kaj je do zdej ¾e narejeno in vam lahko po¹ljem po emailu tudi kak¹en screenshot