Lineage 2
jah zdej neki èasa nism mogu pr l2w serverjih notr zato ka jim je en hekr notr u hackou pa jim je zjebu serverje, sam zdej so to popravl..sej zdej men isto noèe it uèasih notr zato ka so ful pouhni serverji!!Kadar prid¹ u ¹pil pa da igra¹ raj ne it vn ka se bo ful folka spet notr uvalil pa poj nazaj nau¹ mogu it!
moji nicki so : skamp, aquilesOfTroy, zokijaSataraz, MrgaBula
zdej skos nabijam AquilesOfTroy
moji nicki so : skamp, aquilesOfTroy, zokijaSataraz, MrgaBula
zdej skos nabijam AquilesOfTroy
i am lineage 2 g33k
jst mam LightWalk.....pa sm na #4srvrju dej prid ke igrat k se duzdej sem sam enga slo srecu..pa se ta je noob:D: DPayne wrote:aja pa kdaj mi sploh noèe u server prit !!!! dam tm lineage2world1 pa dam ok pa se nè ne zgodi!!! zakva to a so polhni serverji al kva? pa dej mi �e tvoj nick povej v L2 jst sem dragonFlame
aja:
"lightwalk (pa napises kar hoces,pa ce sm jst gor na srvrju pa kjer kol sm bom ta spuruciu dubu)..npr.oo a s tle
in pol ti jst udguvurim:D
In zakaj moraš take neumesne ven metat, da potem vsi vidjo kakšen otročji d#### si? Če wow igraš, še ne pomeni, da ostali mmorpgji suxajo. Ti povem, da so 2D mmorpgji še najboljši.. sam današnji mladini se gre samo za grtafiko in ne za igralnost... btw wow je preveč risankast, še gameboy igra pokemon je boljša.
OzumA: Na l2w serverju 1 je večina slovencev, zakaj potem ljudi siliš, da igrajo na 4?
OzumA: Na l2w serverju 1 je večina slovencev, zakaj potem ljudi siliš, da igrajo na 4?
pa p#### kva je tebe picl da sam kritizeras...btw jst jih ne silim jst sam puvem al pa predlagam da bi sli na #4srvr da bo kej volka slo na tem srvrju...lol.....pa se to sam puvem usakmu k se udloc jst na l2w.....drgac ti dam pa prou glede wow pa tega.....sej drgac mam jst tut enga chara na lvl
45 na #1 srvrju sam bi raj vidu da smo na #4(sam n ne silm ...lol)
lp
45 na #1 srvrju sam bi raj vidu da smo na #4(sam n ne silm ...lol)
lp