Lineage 2
- white king
- starejša faca
- white king
- starejša faca
Ne glej sej če nemorš poslt sploh ni problema pač nemorš jo igraš j### ga sej ti nom zameru aveš kar se tiče pa programov je pa stvar sledeča jst misl, da sm probov že večina programov čene use no use pomojm lih ne ker sploh nevem kok jih je ampak ajde uredu recmo da sm jih probov že ful velik pa mi noben ni delu učasih mi je zdej pa ne pa nebom pa tud zdej nebom reku da sm probu že use finte za usposablat aveš ampak nekako ne najdem rešitev za usposobt programe najbl mi je žov bitcometa sej sm tud že temo objavu naslov teme PROBLEM PRI BITCOMETU al nekako tko je naslov k mi napiše da nism povezan pa čeprov sm.Če mogoče ve gdo kaj je narobe pol bom vesev nasveta in če bo delal bom šebl ker bom lohka lineage 2 dol potegnu čene pa upam da se bo kkšn najdu k bo posodu.LOL sm pa tud en filozov .
omg je kdo vidu C6 aka Interlude skille?!! ful so hudi... vsaj gladiatorjevi so čist pro kokr sm gledal... link:
http://l2warfare.com/interlude-skills-t232.html
http://l2warfare.com/interlude-skills-t232.html
Yo fegi, its me, lordhagen Sam v novi preobleki. Uglavnem, kdor še igra, če še kdo, kjerkoli pač, naj povem za tole;
www.dragon-network.net
www.dragon-community.net
dober l2 community z večjim številom serverjev, večina slovencev nas je na Shadow (10x), jaz sem trenutno 69 SWS.
www.dragon-network.net
www.dragon-community.net
dober l2 community z večjim številom serverjev, večina slovencev nas je na Shadow (10x), jaz sem trenutno 69 SWS.
ok, nevem ce lohk to nardim =), prudajam acc. na l2w :
- ancient apella cloak set +10 light
- ancient s jewels set (including BAIUM & ant ring)
- deflect neclace +10 S grade
- +15 ancient dragonic bow (focus)
- cancel anderoos
- full buffstation (most of them in dc etc.)
- and all other accounts and about 3kkk adena
veè info: msn. a.gostisa@gmail.com
- ancient apella cloak set +10 light
- ancient s jewels set (including BAIUM & ant ring)
- deflect neclace +10 S grade
- +15 ancient dragonic bow (focus)
- cancel anderoos
- full buffstation (most of them in dc etc.)
- and all other accounts and about 3kkk adena
veè info: msn. a.gostisa@gmail.com
- The sniper
- vsem poznan
OK Zdej je popularen Server L2Pawnage je C6 oz. Interlude ja nekje mid - high server Sieghardt Rate:300Exp/600sp/1000 Adena!
Za zdej je okol 9 slovencu na serverju je 600 ljudi ne laga
Za igranje tu gor se morate prej registrirati na njihovi strani nato pa zamenjate host vse piše (V angleščini) http://www.l2pwnage.net/connect.php
No če Pridete in se nam želite pridružit v klan Je moj Nickname MicomaN
al pa striker pm-ajte naju da vaju invajtava.)
Za zdej je okol 9 slovencu na serverju je 600 ljudi ne laga
Za igranje tu gor se morate prej registrirati na njihovi strani nato pa zamenjate host vse piše (V angleščini) http://www.l2pwnage.net/connect.php
No če Pridete in se nam želite pridružit v klan Je moj Nickname MicomaN
al pa striker pm-ajte naju da vaju invajtava.)
l2pwnage ni ne vem kaj dober... sm igral tam ene 2 dni... pol sm šu na l2xperience, pa se naveličal.. še dost drugih serverjev probal k sm probu najdet vsaj enga kjer bi celo delal c6 skilli pa weapon agumentation... nism najdu nč. pol sm pa mal po gamesites iskal pa sm ugotovu da je echo spet gor... čist hudo je, sam zdej še testirajo... eventi so hudi, ni več treba pisat .join, ampak se ti pojav okenček kjer klikneš yes ali no za join, za lvlat majo lepo narjene custom hunting place, vse stane po 1 adena, folk skoz pvpja... sam problem je k je kakšnih 7/8 folka duelistov... pač gladiator raztura c6
- Battle Cat
- starejša faca
Rekrutacija
hehe subby AtikiN tole
da mav reklame nardim....
Vabim vse slo igralce ki jim je L2 pri srcu da se nam pridruzijo na L2DEX-u
Server ima zelo mali downtime obicajno 1-2 ure na teden ko imajo maintance
# XP: 4x
# QUEST XP: 4x
# SP: 4x
# ADENA: 4x
# QUEST ADENA: 4x
# SEALSTONE : 4x
# ADENA DROP RATE: 70%
# DROP: 4x
# SPOIL: 4x
stran www.lineage.ro
Potrebni questi za class change, walkerjev ni(imajo anti walker sistem, preverjeno da dela) , buffi 20min, danci/songi 2min (official style)
velika populacija, poslihtana ekonomija, po 300 ljudi na siegih, donacij ni(server up ze 2 leti, tak da ne mi da brez donacij pa ne bo obstal, ker ga sponzorira firma, pa se nevpadljive reklame na njihovi strani)
Glede ratov gre hitreje kot si nekdo zamislja, ustavi se po 60+ ampak lahka ze pr 66+ ze normalno pvpjas tud v b gradu, oprema je dokaj vredna, server je 3 sided, wipa se ni bilo oz je biv manjsi za 5 dni ko se jim je main in backup disk scvrl :mellow:
Trenutno 2 klana slovencev, vecina ex Horde z L2W kjer smo ze dokazal, da so slo clani in ally lahko dokaj uspeseni, ampak so server sfukal z nespremenljivimi donacija od tukaj tudi sprememba serverja
Ce sprasujete katere classe se splaca spilat, splaca se spilat BDje, SWS in WCje predvsem zaradi tega, ker hitro dobijo party ce mate spodobno opremo tudi 10lvlov visji lvl party, z WCjem se da dokaj fajn solo lvlat, splaca se spilat PPja in SEja
iscemo tudi archerje, tanke, daggeriste in summonerje(zelo dobri za solo) in pa dwarfe ce bi radi sluzl ko nori
trenutno smo dokaj novi ceprav ze imammo 2 7x playerja in dokaj 6x imamo se recruting limit komaj 20 lvl ki se naj bi dvignal zelo hitro, uporabljamo tudi vent oz je to ze skoraj obveza, za klan pa lahko pmjate Atikin, Octobeast ali Vsekana
dobite nas pa lahko tudi na www.thehorde.gajba.net
se slisimo ingame
da mav reklame nardim....
Vabim vse slo igralce ki jim je L2 pri srcu da se nam pridruzijo na L2DEX-u
Server ima zelo mali downtime obicajno 1-2 ure na teden ko imajo maintance
# XP: 4x
# QUEST XP: 4x
# SP: 4x
# ADENA: 4x
# QUEST ADENA: 4x
# SEALSTONE : 4x
# ADENA DROP RATE: 70%
# DROP: 4x
# SPOIL: 4x
stran www.lineage.ro
Potrebni questi za class change, walkerjev ni(imajo anti walker sistem, preverjeno da dela) , buffi 20min, danci/songi 2min (official style)
velika populacija, poslihtana ekonomija, po 300 ljudi na siegih, donacij ni(server up ze 2 leti, tak da ne mi da brez donacij pa ne bo obstal, ker ga sponzorira firma, pa se nevpadljive reklame na njihovi strani)
Glede ratov gre hitreje kot si nekdo zamislja, ustavi se po 60+ ampak lahka ze pr 66+ ze normalno pvpjas tud v b gradu, oprema je dokaj vredna, server je 3 sided, wipa se ni bilo oz je biv manjsi za 5 dni ko se jim je main in backup disk scvrl :mellow:
Trenutno 2 klana slovencev, vecina ex Horde z L2W kjer smo ze dokazal, da so slo clani in ally lahko dokaj uspeseni, ampak so server sfukal z nespremenljivimi donacija od tukaj tudi sprememba serverja
Ce sprasujete katere classe se splaca spilat, splaca se spilat BDje, SWS in WCje predvsem zaradi tega, ker hitro dobijo party ce mate spodobno opremo tudi 10lvlov visji lvl party, z WCjem se da dokaj fajn solo lvlat, splaca se spilat PPja in SEja
iscemo tudi archerje, tanke, daggeriste in summonerje(zelo dobri za solo) in pa dwarfe ce bi radi sluzl ko nori
trenutno smo dokaj novi ceprav ze imammo 2 7x playerja in dokaj 6x imamo se recruting limit komaj 20 lvl ki se naj bi dvignal zelo hitro, uporabljamo tudi vent oz je to ze skoraj obveza, za klan pa lahko pmjate Atikin, Octobeast ali Vsekana
dobite nas pa lahko tudi na www.thehorde.gajba.net
se slisimo ingame