Grand Theft Auto Vice City
Ne skrbi jaz mam GTA SPEEDMETR med igro ti kaže hitrost!
Pa mam en problem pr gta vive city si dam dodatek new vice city pol sm pa še zdravn dubu savegame k je baje vse narejeno in si kupm policisko postajo pol grem do SWAT-A in mu dam 6000$ gre z mano pol grem v marico pa ne more it not?Kaj bi lahk blo no sej tok mam tut pr misiji za banko k ne morejo v taxi da grem ivršit misijo !
A je kdo od vas blizu kočevja
Jaz sm si dal dol program Zmodeler pa mi noče delat avta sm like kot so valj,gume,pravokotnik itd! Kaj narediš da lahk nardiš svoj avto z tem programom?
Pa če rabš merilec hitrosti mi dej naslov pa ti ga pošljem!
Pa mam en problem pr gta vive city si dam dodatek new vice city pol sm pa še zdravn dubu savegame k je baje vse narejeno in si kupm policisko postajo pol grem do SWAT-A in mu dam 6000$ gre z mano pol grem v marico pa ne more it not?Kaj bi lahk blo no sej tok mam tut pr misiji za banko k ne morejo v taxi da grem ivršit misijo !
Jaz sm si dal dol program Zmodeler pa mi noče delat avta sm like kot so valj,gume,pravokotnik itd! Kaj narediš da lahk nardiš svoj avto z tem programom?
Vem mam tud jst tale New Vice City in mi nočejo it v avto. Po moje je avtor tega dodatke pozabu nardit tole funkcijo, da lahko gredo v avto.
Glede Zmodelarja pa ne vem ker ga ne uporabljam.
Moj naslov: jure.mazgon@guest.arnes.si
Glede Zmodelarja pa ne vem ker ga ne uporabljam.
Moj naslov: jure.mazgon@guest.arnes.si
CHICAGO 1930
- DjTomi™
- igralec legenda
prvo morš dat recimo not kocko not! pol pa morš kote spreminjat pa diagonale pa tko naprej! v glavnem je ful težko! jz sem tud tko dolgo probavu da sem se nekaj naučil!
tist picaman pa se niktar ne konča! jz sem azvozil 50 pic pa ni blo nič! nadiš lohk samo tisto ko lohk voziš sladoled z tistim avtom pa polepozitien club!!
tist picaman pa se niktar ne konča! jz sem azvozil 50 pic pa ni blo nič! nadiš lohk samo tisto ko lohk voziš sladoled z tistim avtom pa polepozitien club!!
Msg4All: Kill all lamer's!!!!
za to da ti grejo not v avto moraš stisnit nevem točno al SHIFT ali SPACE...pa sej to vam vse piše v Readme!!!spust1 wrote:Ne skrbi jaz mam GTA SPEEDMETR med igro ti kaže hitrost!
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
TOM12!
Zdej greš lahk pogledat ta spedometer!
PA mim grede če me kej rabš mi piš na: sergej.pust@guest.arnes.si .
Zdej greš lahk pogledat ta spedometer!
PA mim grede če me kej rabš mi piš na: sergej.pust@guest.arnes.si .
DJPuma neki mi povej kok se pa lahk gladi robove dej pošl mi en svoj izdelek na: sergej.pust@guest.arnes.si .
Glej TOM12!
1)Speedo meter daj v direktorij igre.
2)Ga odpreš in nastavš kar hočš naprimer-KMH,MPH;LAHK PA DODAŠ HEALTH KAR NI NUJNO ALI DOBR!
3)Greš v igro in daš novo igro ali shranjeno igro in jo uklopš.
4)Ko si v igri greš do avta in to je to . Tale SPEEDOMETER se pa nahaja v desnem spodnem kotu!
Men ni nč zjebalo!
Sm še vedn ne vem kaj je pr NEW VICE CITY da ne gredo stricki not?
Pa pr Zmodeler pa mi noče gladit kotov nikakor pa še motorja mi noče odprt! KAJ NAJ NAREDIM!
Ej TOM12 lahk ti pošljem kak avto naprimer BETMENOV gre 315KMH če pa daš še neki v dato neko datoteko gre pa 500KMH al neki tazgaž!
Pa bmw-ja mam pa honda cros! Ducati 996 namest pcj pa še se najde!
Aja pa od HALO-ta džipa mam, inpa FORMULA ! BMW WILJAMS semizdi1
1)Speedo meter daj v direktorij igre.
2)Ga odpreš in nastavš kar hočš naprimer-KMH,MPH;LAHK PA DODAŠ HEALTH KAR NI NUJNO ALI DOBR!
3)Greš v igro in daš novo igro ali shranjeno igro in jo uklopš.
4)Ko si v igri greš do avta in to je to . Tale SPEEDOMETER se pa nahaja v desnem spodnem kotu!
Men ni nč zjebalo!
Sm še vedn ne vem kaj je pr NEW VICE CITY da ne gredo stricki not?
Pa pr Zmodeler pa mi noče gladit kotov nikakor pa še motorja mi noče odprt! KAJ NAJ NAREDIM!
Ej TOM12 lahk ti pošljem kak avto naprimer BETMENOV gre 315KMH če pa daš še neki v dato neko datoteko gre pa 500KMH al neki tazgaž!
Pa bmw-ja mam pa honda cros! Ducati 996 namest pcj pa še se najde!
Aja pa od HALO-ta džipa mam, inpa FORMULA ! BMW WILJAMS semizdi1