Igra z najboljšim koncem
- Košarkaš
- vsem poznan
mafia
NBA live 2005-->Pobiramo prijave za online turnircek 1:1.
http://basketforum.4.forumer.com/index. ... #entry2791
http://basketforum.4.forumer.com/index. ... #entry2791
Re: Hhaa!!
nema veze,pac nisi zagrizen igricar!pa mogoce te bl avti zanimajo...al se motm?Jani007 wrote:Jst sm pa sm NFS Underground obrno!!!!
Matr sm bogi!!!!!!!!! !!!!!!!!!
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
No vsj en k se mi ne smeji v bučo!! Lepo od tebe!! Sj rad špilam igrce: avteke pa Far Cry mi je legenda sm se mi je v 11. sobi zataknalo pa ne gre več naprej!! No pa Rtl Ski jump 2004 sm se obrno(mislim na najtežjem vsako tekmo zmago pa mel ful dnara pa najbolšo opremo!!!!!))indijanc wrote:nema veze,pac nisi zagrizen igricar!pa mogoce te bl avti zanimajo...al se motm?Jani007 wrote:Jst sm pa sm NFS Underground obrno!!!!
Ej indijanec
JaNi
itak niso vsi zagrizeni sj jst tut ne zdrzim dolg u enmu spilu,sam ga hitr obrnm,k sm itak vsak dan na kompu,pa skos neki spilam,pol mi pa ze more enkrat ratat!Jani007 wrote:No vsj en k se mi ne smeji v bučo!! Lepo od tebe!! Sj rad špilam igrce: avteke pa Far Cry mi je legenda sm se mi je v 11. sobi zataknalo pa ne gre več naprej!! No pa Rtl Ski jump 2004 sm se obrno(mislim na najtežjem vsako tekmo zmago pa mel ful dnara pa najbolšo opremo!!!!!))indijanc wrote:nema veze,pac nisi zagrizen igricar!pa mogoce te bl avti zanimajo...al se motm?Jani007 wrote:Jst sm pa sm NFS Underground obrno!!!!
Ej indijanec
jani007,HVALA!!!!
LP,Dani
Ni za kej!!!indijanc wrote:itak niso vsi zagrizeni sj jst tut ne zdrzim dolg u enmu spilu,sam ga hitr obrnm,k sm itak vsak dan na kompu,pa skos neki spilam,pol mi pa ze more enkrat ratat!Jani007 wrote:No vsj en k se mi ne smeji v bučo!! Lepo od tebe!! Sj rad špilam igrce: avteke pa Far Cry mi je legenda sm se mi je v 11. sobi zataknalo pa ne gre več naprej!! No pa Rtl Ski jump 2004 sm se obrno(mislim na najtežjem vsako tekmo zmago pa mel ful dnara pa najbolšo opremo!!!!!))indijanc wrote: nema veze,pac nisi zagrizen igricar!pa mogoce te bl avti zanimajo...al se motm?
Ej indijanec
jani007,HVALA!!!!
!!!KO RANO RANO......DAN ZAJEBE!!!!!!!!-Mi razložiš kva to pomeni!!!
JaNi