COD 2 problem
COD 2 problem
Jaz pa ne znam naredit da bi lahko to igro igral na netu. A mi lahko kdo kej pove vse kako se to "naštima" pa če rabm kakšen poseben program. In kje lahko dobim server da igram in kako ga vpišem da bom lahko igral. Plis pomagajte
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- Battle Cat
- starejša faca
Pri piratski verziji je mapa diavence na CD-ju notri pa je program key-gen. ta program odpreš pa klikneš generate pa ti napiše nov cd-key, ki ga napišeš notri v multiplayer options. če spet ni pravi, to delaš dolker ne dobiš pravega.nevednik wrote:Ok mi je ratal naložit program pa vse mi dela. Sam ko pa hočem it igrat pa mi napiše THE CD KEY IS USE. Kje naj dobim tak Cd key da ne bo že uporabljen in da bom lahko igral.
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Ni vedno Devianca, odvisno od katerih je torrent.Battle Cat wrote:Pri piratski verziji je mapa diavence na CD-ju notri pa je program key-gen. ta program odpreš pa klikneš generate pa ti napiše nov cd-key, ki ga napišeš notri v multiplayer options. če spet ni pravi, to delaš dolker ne dobiš pravega.nevednik wrote:Ok mi je ratal naložit program pa vse mi dela. Sam ko pa hočem it igrat pa mi napiše THE CD KEY IS USE. Kje naj dobim tak Cd key da ne bo že uporabljen in da bom lahko igral.
poleg Devianca so zna še Reloaded ... eeh. A ni le reloaded razsuti fajli? Mal sem zamešal
- Battle Cat
- starejša faca