soldiers of fortune 2
soldiers of fortune 2
trenutn špilam SOF 2 in morm napisat, da bi bla igra lahko kr u redu, če ne bi blo par glupih scen. že to mi gre na živce, da plastični skori vse zadene. bombo ti plastični vrže zmeri naravnost na bučo, iz katerokoli oddaljenosti. ne vem kakšno navigacijo uporablajo plastični vojaki, ki kadar zaslišijo moje streljanje strelajo točno vame. poleg teh GPS vodenih natančnežev pa so v igri tudi sovražni vojaki, ki so popolnoma izgubleni. kr lutajo in te skor ne opazjo, al pa šele, ko jih pogostiš s svincem. drgač je pa igra dost enolična, klub različnim pokrajinam. med igro dobiš tud eno super orožje, ki naj bi ti pomagal pri odprtem bojevanju, pa se izkaže za skori nekoristno. klub temu, da ima novo orožje snajper, ki ti še dodatno z rdečim okvirom označi sovraga te razočara, ko začneš strelat. označeni sovražnik se res ob kruljenju zvrne, drugi pa užgejo v nočni meglici iz oddaljenosti par sto metrov z navadnimi avtomati po tebi kot, da bi biu označen s svetlobnimi raketami. škoda, imam občutek, da bi biu špil lahko bolši.
se strinjam
se strinjam robinzon... kokr so spil vlacil po zobeh in da bo oh in sploh, mi je osebno prvi del bolsi. pred izidom se je sicer govorl da bojo v MP tud boti ala quake pa te scene, sam so jih raje umaknil zarad "bedne umetne pameti" - no sej v SP pa ni nc bols kot si povedu robinzon...
se strinjam z obema.
enka je bila z vidika zabavnosti vsekakor boljša.
npr. sof2 je preveč realna pri ranah, ko nekoga napolniš s svincem. v enki je kri špricala na vse strani, kar je prineslo ure zabave , v dvojki pa ni več tega, saj so razvijalci zelo "potrudili pri čim večji realnosti... bla bla...
tudi enoličnost je problem. težavnost je veliko večja kot enki, kar pomoje ni bistvo igre te zvrsti...
še bi naštevali
LP
enka je bila z vidika zabavnosti vsekakor boljša.
npr. sof2 je preveč realna pri ranah, ko nekoga napolniš s svincem. v enki je kri špricala na vse strani, kar je prineslo ure zabave , v dvojki pa ni več tega, saj so razvijalci zelo "potrudili pri čim večji realnosti... bla bla...
tudi enoličnost je problem. težavnost je veliko večja kot enki, kar pomoje ni bistvo igre te zvrsti...
še bi naštevali
LP
Demokracija je naša diktatura
- King of Rohan
- starejša faca
-
- igralec jr.
- LanceVance
- vsem poznan
-
- igralec jr.
Sej ne pravim da je SP dobr sam če ti je dolgčas al pa če bi rad še mal povadil preden te zbijemo na MP je pa koristen.
MP Rula!!!
Skor vsak dan sem bil gor( zdej ne več k mam prepoved računalnika),
in ni ti večjega užitka, ko naj. prjatlu ki te ravno pred pol ure oribal, odf.... glavo stran!
MP Rula!!!
Skor vsak dan sem bil gor( zdej ne več k mam prepoved računalnika),
in ni ti večjega užitka, ko naj. prjatlu ki te ravno pred pol ure oribal, odf.... glavo stran!
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
- casagrande
- r00kie
- Underground
- vreden igralca
SOF 2 je res fenomenalna igra,ampak res inteligenca namišljenih sovražnikov (računalnika) je prehuda.
Igral sem jo recimo mesec dni za tem ko je ven pršla in je še danes nisem dokončal,saj sem jo takoj ko so me začeli j****i deinstaliral.Nerad pa oziroma sploh pa ne igram z raznimi ukanami ali po domače povedano kodami,ker potem ni efekt.
Tisti,ki so jo končali bodo vedeli kje sem ostal:
Če se ne motim si na helikopterju in moraš uničiti brzostrelska gnezda ter zadet 2 kamiona,tako da se most poruši in potem je nova misija.
Tolikokrat sem to že probal res pa je,da sem igral to na 800 Mhz compu z 64 Mb rama kartico (GeForce) in mi je takrat štekalo,tako da sedaj na tej mašini 2,8G 512Mb in pa 128MB Radeonka bi igra morala laufat ko po maslu.
Torej igra je zakon,tako kot je bila njena predhodnica in ta je bila vzrok,da sem kupil nadaljevanje na katerem je že nekaj prahu.
Igral sem jo recimo mesec dni za tem ko je ven pršla in je še danes nisem dokončal,saj sem jo takoj ko so me začeli j****i deinstaliral.Nerad pa oziroma sploh pa ne igram z raznimi ukanami ali po domače povedano kodami,ker potem ni efekt.
Tisti,ki so jo končali bodo vedeli kje sem ostal:
Če se ne motim si na helikopterju in moraš uničiti brzostrelska gnezda ter zadet 2 kamiona,tako da se most poruši in potem je nova misija.
Tolikokrat sem to že probal res pa je,da sem igral to na 800 Mhz compu z 64 Mb rama kartico (GeForce) in mi je takrat štekalo,tako da sedaj na tej mašini 2,8G 512Mb in pa 128MB Radeonka bi igra morala laufat ko po maslu.
Torej igra je zakon,tako kot je bila njena predhodnica in ta je bila vzrok,da sem kupil nadaljevanje na katerem je že nekaj prahu.
Joker ma vas rad !
Jest sm jo ubrnu sigurn 10 x , če še ne več , pa zmerej brez kod !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si