Yo-Gi-Oh!
Yo-Gi-Oh!
A ma kdo igro Yu-Gi-Oh! ???? Če jo ma naj prosim odgovori na to vprašanje?
Rave je za Krave!!!!!! Fuck The Rave!!!!!
- FloppyTheGod
- vreden igralca
- LanceVance
- vsem poznan
matilda wrote:kva a zdej že na forumu govorijo o tej kitajskem špilu jst ne zastopim v čem je smisel. isto pri strtegijah kva maš od tega da karte kupuješ(bajte gradiš)nič nima od tega. pri simulacijah se usej lohk zabiješ pr streleskih lohk kri vidiš pa smrtne učinke ne pa tak kitajski iztrebek
Yeah!
$$$$$$$$$$$$$$$$
- FloppyTheGod
- vreden igralca
Moji fročeki jo imajo na PS2 in ti povem,da je to bil popolnoma proč vržen denar.Koliko sem uspel pogledat na TV se mi zdi da je to neke vrste pogovorna igra.Škoda keša !! Shid !
Otroci pač majo veselje gledat risane junake mi starci pa nabijamo recimo na PS-u ; XIII - GT Concept Tokyo-Geneva ter Virtual Fighter.
Na kompu pa se ve , totalne streljanke kot so ble Call Of Duty ....itd sedaj pa čakam na ta Rally kak se že reče Burns al neki takega.
Yo-Gi-Oh ...... bljak !!
Otroci pač majo veselje gledat risane junake mi starci pa nabijamo recimo na PS-u ; XIII - GT Concept Tokyo-Geneva ter Virtual Fighter.
Na kompu pa se ve , totalne streljanke kot so ble Call Of Duty ....itd sedaj pa čakam na ta Rally kak se že reče Burns al neki takega.
Yo-Gi-Oh ...... bljak !!
Joker ma vas rad !