Call of duty(CoD)
Gandalf Beli wrote:točn zdej jo bom šou obračat. bom povedu k bom konc. sploh se je ne naveličaš
prav mas da se je ne naveličaš, sam ni mi jasno kk se ne naveličaš single playerja
men rata dosadan, ko ga drugič obrnem
probi multiplayer, zdj je ze patch 1.4 uzuni, je že dodelana igrca, punkbuster vsebuje, tk da ni cheatanja več; akcija je, ker ni tk ko quake, ko si kr laufu okrog (isto je RTCW), tuki se morš plazit, pa čepe skrivat, akcija u glavnem
CoD MP RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Probite MultiPlayer
Im the ONE
[n.EJ.c][slovenija]
[n.EJ.c][slovenija]
-
- n00b
-
- n00b
LP!
sem se nedolžen tu tak d a bodite nežni prosim!
da kar odgovorim IMAM ORIGINALNO IGRO COD.
rad bi le vedel kako se naredi ta home crack server, da te vidijo na seznamu, da bi lahk s frendi spilal, ker sem očitno edini norc ki to kupuje al ka jaz vem. Mi lahko kdo razloži? da bi jaz naredil server me oni vidli na seznamu in se pridružliu. Gre to?
rad bi le vedel kako se naredi ta home crack server, da te vidijo na seznamu, da bi lahk s frendi spilal, ker sem očitno edini norc ki to kupuje al ka jaz vem. Mi lahko kdo razloži? da bi jaz naredil server me oni vidli na seznamu in se pridružliu. Gre to?
OHTER
ohter wrote:LP!
Zažen Multiplayer od CoD pa pejt pod create server (nastimi nastavitve - pomembno je da daš DEDICATED = INTERNET). Odprla se ti bo konzola, kar pomeni da server laufa. Pol pa še enkrat zažen Multiplayer in pritisni ¨¨ (levo od 1).Odpre se ti kozola, v katero napiši : /connect tvoja.ip.adresa (npr. /connect 192.168.1.1 [v primeru da bi špilu po LAN-u]).Na isti način nej se povežejo tud tvoji frendi, sam njim ni treba delatserverja (logično). Server je sicer viden tud pod ServerList al pa v AllSeeingEye, sam ga mors najt. Tole je najboljši način, da pridete vsi na isti server.
Ne vem pa kk se naredi skrekan server,da ne cekira Cd-keya. V eni temi sm brau, da verzija 1.1 ne cekira. To se mors preverit
Im the ONE
[n.EJ.c][slovenija]
[n.EJ.c][slovenija]
- Underground
- vreden igralca
Tud za patch 1.4 obstaja crack, ki si ga snameš z nekih strani, da potem drugim ni potrebno imeti originala. Če hoćeš pa imeti server, ki ga boš prijavil in bo javen pa moraš imeti originalno igro, originalno programsko opremo, dobro povezavo (priporočljiv ADSL vsaj 2 mbit), vse patche in popravke, pa še skripte moraš znat hitr pisat, da ti drigi ne tejkajo serverja.