gta4 san andreas
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
max payn kup si ps2 ne bo ti žal. ja košrko igraš pač. ni to taka igralnost kot pri nba 2005 sam je kr dobr. mal za sprostitev. a veđš ke si kup ps2
pejt na to stran www.playgame.biz največja trgovina v sloveniji z konolaško ponudbo.
pejt na to stran www.playgame.biz največja trgovina v sloveniji z konolaško ponudbo.
ja po moje se bolj slabo splaca vse skupaj pride okrog 60 jurjev(s cipom)
poleg tega pa se igrica 13 cukov pa si kupis 10 igric pa mas vse skupej s ps2 ze za racunalnik razen ce poznas kaksnega pirata kar je pri nas bolj revansa pa ti jo proda za 2000 jurja na racunalnik jo bos pa sigurno dobil zastonj od prijatelja al po od koga druzga k ga poznas po moje se za racunalnik lazje dobijo piratske igrice
ce sem se kje zmotu me poravte al pa se kaj dodate svetujete
a se na konzolo tezje igra GTA kot na PC ce kdo ve?
a mesta so ze na zacetku vsa odprta??
poleg tega pa se igrica 13 cukov pa si kupis 10 igric pa mas vse skupej s ps2 ze za racunalnik razen ce poznas kaksnega pirata kar je pri nas bolj revansa pa ti jo proda za 2000 jurja na racunalnik jo bos pa sigurno dobil zastonj od prijatelja al po od koga druzga k ga poznas po moje se za racunalnik lazje dobijo piratske igrice
- stiffmaister
- starejša faca
ves kaj se meni zdi da je vseeno boljs ps 2 pac das 60 jurjev in mas mir pa rablene igre kupujes al pa piratske al pa na bolhi za 2000 pa se cd ti bere kokr sm slisov ce bom kaj kupu bom kar ps2 pa je mir po moje se pa le mal bolj splaca kot PC pa imajo izdelovalci konzol kaj novega v nacrtu? al bo ta konzola ps2 se kar doolgo cajta na sceni???
- stiffmaister
- starejša faca
če bi mel ps2 bi dobival pirate za 500 sit komadivers wrote:ja po moje se bolj slabo splaca vse skupaj pride okrog 60 jurjev(s cipom)
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
Re: gta4 san andreas
Hm, če je SAN ANDREAS se bo sigurno dogajal u Ljublani ane!!!!!!!!!!!grandovc wrote:a ste že slišal za gta 4. baje bo ful dobra
dogajalo pa se bo v san franciscu in bo v modernem času.
ampak šit k bo spet prej za playstation izšu, k pa za pc.
sj izšu bo pa šele tam nekje septembra 2004
Bla, bla.
- stiffmaister
- starejša faca
ja zdej vam lahko še nekaj stvari povem o igri za na ps2. dnarja ne dobivate več z misijami pač pa ko narediš misijo dobiš točke za prestiž. denar dobiš z vožnjo taxija, prevažanje s kamionom orožje glavno je to da furaš prostututke po celem mestu k tistim ki so se jih zaželeli. Drgač pa lohk tud včag ugrabš in ga furaš. maš pa tud traktor, kombajn,...
Ja zdej sem se je že kr dost navadu in mi je res zakon.
Ja zdej sem se je že kr dost navadu in mi je res zakon.