Boš kupil pa boš imel.PecHo wrote:hmm... ima kdo sploh od tukaj na forumu nfsu2 european version? z opel corso pa peugeotom 106 namesto honde civic in acure?!
Need For Speed Underground 2
pkrebe igre nemislim kupovat dokler je ne sprobam... sprobaw sem amerisko verzijo ki je gnila... pac me zanima kko zgleda corsa pa peugeot 106 u igri... to je use pol itq bo koncala kot ameriska verzija.. deletana...
mimogrede nikoli u zivljenju se nisem kupu original ne da bi piratsko sprobaw ker 10k nebi metaw u smeti ce bi bla igra slaba... tako da warez stvari podpiram.. vendar samo za testiranje igre.. tako da lahko fok vidi ce je igra dobra in pol naj jo kupi ne pa da mece denar v smeti
mimogrede nikoli u zivljenju se nisem kupu original ne da bi piratsko sprobaw ker 10k nebi metaw u smeti ce bi bla igra slaba... tako da warez stvari podpiram.. vendar samo za testiranje igre.. tako da lahko fok vidi ce je igra dobra in pol naj jo kupi ne pa da mece denar v smeti
kera logikaPecHo wrote:pkrebe igre nemislim kupovat dokler je ne sprobam... sprobaw sem amerisko verzijo ki je gnila... pac me zanima kko zgleda corsa pa peugeot 106 u igri... to je use pol itq bo koncala kot ameriska verzija.. deletana...
aja,pa kdo ve zakaj se pri instalaciji men kr ustav pr 53%?pa enkrat sm jo ze mel gor,pol sm se pa neki spilu,pa sm jo dol zbrisu,zdj pa noce nazaj! why???
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
HELP!!!
igram z volanom, pa sem probval sem dal v 0 pa dal poln gas, je rablo 10 s da je pršlo do 8 tisoč obratov, z tipkvnico pa takoj.. pa pr volanu ko šaltaš iz 2 v 3 čakaš dolgo da pride do 8 tisoč obratov, da šaltaš, pr tipkovnici, pa par sekund... a lahk kdo pamaga?
aja, kje je body shop?? pa kje menjavaš avspuhe, pa to. naj edn slika celo mapo, ko ma izpolnjeno, kje so trgovine please?
igram z volanom, pa sem probval sem dal v 0 pa dal poln gas, je rablo 10 s da je pršlo do 8 tisoč obratov, z tipkvnico pa takoj.. pa pr volanu ko šaltaš iz 2 v 3 čakaš dolgo da pride do 8 tisoč obratov, da šaltaš, pr tipkovnici, pa par sekund... a lahk kdo pamaga?
aja, kje je body shop?? pa kje menjavaš avspuhe, pa to. naj edn slika celo mapo, ko ma izpolnjeno, kje so trgovine please?
fu!
tkole je!jst sm ta upevan need for speed underground sprobu glih dons!spil mi je pustil po odigranem demu odlicen pecat,a cela in dokoncana igra me je dobesedno razocarala!se vedno ni mozno v avto dodajat sportne filtre,stabilizatorje,...torej podrobnosti predelav se vedno ni!potem voznja z volanom!nekoliko je izboljsana,vendar ni na visokem nivoju,kar taki igricarski hisi kot je ea kar precej zamerim!naloge se kar naprej ponavljajo,se en minus!dobre strani pa so tokrat odlicen zvok,bistveno boljsi kot v enki,tudi ko zamenjas (cudno kajne???) celotno masino,se zvok spremeni,je tako rekoc "bolj globok",seveda grafika,ki pa bi bila lahko boljsa in pa igralnost,ki je na tipkovnico boljsa kot na volan!kdor igra na tipkovnco ze ve!v glavnem,ea ostaja ea!vendar takih spilov ni,zato smo tut s tem zadovolni!kokr smo neki cajata bli zadovolni s fifo,pol je pa na lepem vn uletu pes...
LP,Dani
bols da spilas z tipkovnco,k z volanom je bolj "opasno"?Legolas wrote:HELP!!!
LP,Dani