u monastery greš u klet tm je ena knjižnica a veš ki se gre v klet u monastery edn high magician stoji pred njo tk je enka škatla lesena če si obrnjen naravnost stran od vhoda tm je ena svetilka
sej tisto n knjižnica sem najdo brez tebe. sploh nisem razmišljav, kaj si reko pa sem kar nekaj stiskal, pa se prehod odpre. zdaj sem prvega dragona ubil. ostalo pa ju3
mater od unga mosta naprej kjer si unga zmaja ubiv je pa najbolj zajeban del k morš neke kominacije ugotovljat pa ............... pač na k#### mi gre tm je pa pol še edn zmaj
jeeej naredo vse kombinacije. zdaj sem ubil unga black maga, ki stoji pred tisto steno na kateri je zmaj, pa sem na njem našo tisto neko sporočilo pa ključ od njegove kište, samo ne vem kje je!
A lahko kdo pove, če je zgodba na konc enaka kot pri mercenaryu če igraš s carovnikom al pa vitezom?
Oz če je postopek ko tam dobiš en meč pri mercenaryu 8ako za tazadnga zmaja) oz ga sam narediš, če je pr čarovniku isto... Samo povejte če je isto al ne.. ne pa opisvat dogodka.
če si čarovnik lahko na koncu spiješ tears of inoss, drugače pa umreš.
če igraš z vitezom, pa moraš kupit od herada meč iz ore. pol pa greš v monasteri pa blablabla. potem pa najdeš skrivni prehod v staro knjižnico in najdeš armor, isti kot ga ima lord hagen. jaz sem na ladjo vzel ful dosti ljudi