Runescape
Re: odgovor predragi kišti
jst pa osebno poznam tvojo mamo k sm jo včere F U K O pa ka zdj koga to briga ga pač poznaš ne se zdej španirat k to čist nč ne pomenNobody wrote:ok kista nebom zaj izdajal svoje identitete samo dam ti vedet da admina osebno poznam. Če nočeš verjet ti ni treba samo povem ti da če bom letu iz foruma ti bo(m) zelo zagrenil tvoj obstoj moderatorja ali tvojega accounta (odvisno od moje dobre volje). Zato ne zganjaj bedarij in bodi raje tiho...... če pa ne pa sam trpi posledice ok?
P.S kišta tt post še pust druga pa briš čisto resnico sm povedo
Re: krneki
ko te jaz vidim, kok te bom prefukal... benajte osebka, in zbrišite nepotrebne posteKnight wrote:ej pazi ti ti kista se je razpizdil ma ful slabe živce sam mal moraš pritiskat na njega hahaha bogi mother boy
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
dajte no...
1. knight j-e-b-i svojo debelo matr.
2. nobody ti pa svojga suhega fotra, k nima kaj za jest
pa knight ti si en debilni pofukani sprefukjeni umskofukjeni z refleksi od mrtvega konja in poraščenostjo afriškega oragutana ter obrazom kozla z kurjo pametjo stvor
nobody ti pa živiš v kesonu 3 na gosposvetski v mariboru. sem zadnjič vrgo pločevinko od kokakole v keson pa si ti reko: ne meči smeti v moj dom!
glede runskape
sem špilo, pol pa sem se zgubo pa nisem znal nazaj v prvo mesto prit pa sem neho špilat
1. knight j-e-b-i svojo debelo matr.
2. nobody ti pa svojga suhega fotra, k nima kaj za jest
pa knight ti si en debilni pofukani sprefukjeni umskofukjeni z refleksi od mrtvega konja in poraščenostjo afriškega oragutana ter obrazom kozla z kurjo pametjo stvor
nobody ti pa živiš v kesonu 3 na gosposvetski v mariboru. sem zadnjič vrgo pločevinko od kokakole v keson pa si ti reko: ne meči smeti v moj dom!
glede runskape
sem špilo, pol pa sem se zgubo pa nisem znal nazaj v prvo mesto prit pa sem neho špilat
nobodey je baje res postal nihce, igralec je rekel da ga je poslal rakom zvizgat. knight ostaja, sej ni napisu nic slabega, ampak da se zgodi se en manjsi incident bom pa prosil naj admin banna ip, ker mi ze zdaj mocno smrdi vseskupaj...
zdj pa res, se oproscam... knight prosim da pustis pri miru vse skupaj, zdajle je krenilo iz teme s5 zaradi tebe.
lp... eh ja...
zdj pa res, se oproscam... knight prosim da pustis pri miru vse skupaj, zdajle je krenilo iz teme s5 zaradi tebe.
lp... eh ja...
Nobody is perfect. I am nobody.
- Lord of the game
- amater
- Lord of the game
- amater
- Lord of the game
- amater
p#### jst pa rabm black bead moj ime je sajko33 ce mi ga lahko kdo trejda.
http://sajko.mojforum.si/ pridte gor
- Lord of the game
- amater
- Lord of the game
- amater
- Lord of the game
- amater
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
to je pa tak res ne razumem ljudi, ki igrajo runescape igra je bedna in smrdi. če bi jo postavil poleg kupa gnoja bi vohal samo igro.OzumA wrote:omfg...moje mnenje u rs-ju: it suXX!!!! glede acc. k so ti ga ukradl : ni ti pumici!!!! upam da bos nehu spilat. pa btw nevem zakva si nisi usak tedn zamenu acc. pass, saj jst si ga punavad, npr na msn, l2, pa take prugrame k ti lahka uguvtuvijo in se mi se nikol ni zgudil da bi mi gdo ugutovu pass
glede gesla - jaz imam geslo iz 4 številk, pa mi prijatli gledajo pod prste, pa vseeno ne vejo mojega gesla