NFS: Carbon
- DeathKilller
- n00b
- devonrogers
- starejša faca
- Iron Maiden
- starejša faca
ja se strinjam pr MW sploh ni neonk pa ful je pomankljivosti pa tm si lohk luci menu pa vse kle pa nc.dc_man wrote:Drift je najbol pr nfsu... saj za mene... Sm u U1 je blo bolš narjeno....
Lp
http://sajko.mojforum.si/ pridte gor
- DeathKilller
- n00b
- hell s angel
- igralec jr.
ma dejte EA 'N' Need For Speed sta pač legende kr sprijaznte se s tem al pa pocrkajte
I love Most Wanted že zato kr sovražm te k#### pfukjene k se majo za prometnike, Underground 2 mi je pa bl zarad podrobnejsih predelav, kr se vozš ponoc( I love night!!!!!!!!!!!!!!!) in zarad drifta...
drgac pa men je res da best!!! Need For Speed: Hot Pursuit 2!
legenda vseh legend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: So že znane zahteve za komp za nfs:carbon?
I love Most Wanted že zato kr sovražm te k#### pfukjene k se majo za prometnike, Underground 2 mi je pa bl zarad podrobnejsih predelav, kr se vozš ponoc( I love night!!!!!!!!!!!!!!!) in zarad drifta...
drgac pa men je res da best!!! Need For Speed: Hot Pursuit 2!
legenda vseh legend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: So že znane zahteve za komp za nfs:carbon?
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
tako kot mesjah sem obupal pri nfs u1. poskušal sem preigrat nfs most wanted pa se mi pri 50% več ni dalo dlje. preveč poskušajo z temi predelavami. raje bi naredili navadno, zabavno dirkanje z poškodbenimi modeli in bi blo. namesto tega so postali obsedeni z predelavami in je to en navaden k####. v nfs:mw so zajebali predvsem z milestones events, kjer si najprej mogel za vsakim vogalom čakat policaja, ki se je potem obrnil in izpuhtel. enako blokade. kar naenkrat iz zraka in nazaj v zrak.
- hell s angel
- igralec jr.
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
hell da te malo utišam. zadnjič sem igral pri bratrancu spet nfs:mw. čisto slučajno je že šlo vse skupaj proti koncu. proti meni je on vozil kot totalen n00b, čeprav že dolgočasa nisem špilal igre. vsako dirko sem naredil v prvem poskusu (razen ene, ki sem jo celo ponavljal). na koncu, ko te lovi vsa policija sem jim spizdil prišel čez tisti prekleti most in preobrnil kurčevo igro.
ni težava vožnja, samo meni se ne da jebat z škifi, ker so preprosto preveč zabiti. kje si že videl, da ti nek 3 tonski džip prileti nasproti vožnje?. blokade pridejo dobesedno iz zraka. kar naenkrat pred tabo blokada, se pelješ mimo, obrneš avto in je več ni. to me moti, da ni tistih pravih stvari, da bi dejansko lahko uničil avte, ki se pripravljajo na blokado, ali pa da bi lahko ti igral škifa (nfs 3). kaj me še moti? razlog je ta, da včasih, ko se ti poveča wanted lvl te škif neha lovit, se obrneš, škif pa izpuhti. to me je najbolj odvrnilo od igranja. rabiš bounty pa ti manjka še malo, da bi naredo milstone in potem škif izpuhti in je treba vse znova delat.
zakaj mi je nfs 2 boljši? ker so bile proge različne. puščava, afrika, dirkališče, gore... zanimive, različne proge. medtem, ko pa je en del mesta v nfs:mw uporabljen v vsaj 20 progah. naveličaš se gledat enega in istega. ko bodo te stvari ponovno popravli, pa bo igra v redu.
do takrat pa upam, da bo nfs unlimited kaj boljši.
ni težava vožnja, samo meni se ne da jebat z škifi, ker so preprosto preveč zabiti. kje si že videl, da ti nek 3 tonski džip prileti nasproti vožnje?. blokade pridejo dobesedno iz zraka. kar naenkrat pred tabo blokada, se pelješ mimo, obrneš avto in je več ni. to me moti, da ni tistih pravih stvari, da bi dejansko lahko uničil avte, ki se pripravljajo na blokado, ali pa da bi lahko ti igral škifa (nfs 3). kaj me še moti? razlog je ta, da včasih, ko se ti poveča wanted lvl te škif neha lovit, se obrneš, škif pa izpuhti. to me je najbolj odvrnilo od igranja. rabiš bounty pa ti manjka še malo, da bi naredo milstone in potem škif izpuhti in je treba vse znova delat.
zakaj mi je nfs 2 boljši? ker so bile proge različne. puščava, afrika, dirkališče, gore... zanimive, različne proge. medtem, ko pa je en del mesta v nfs:mw uporabljen v vsaj 20 progah. naveličaš se gledat enega in istega. ko bodo te stvari ponovno popravli, pa bo igra v redu.
do takrat pa upam, da bo nfs unlimited kaj boljši.
- Iron Maiden
- starejša faca