NFS: Carbon
- __________
- vseznalec
- x_BauceQ_x
- n00b
- __________
- vseznalec
- __________
- vseznalec
demo je ze zunaj..
morem rect da je EAju s5 uspelo zajebat sceno
grafika in autoscupt je za pohvalit.. handling pa.. ubija
za primer sm igraw drift z muscle awtom.. torej zadnji pogon.. lepo awto drsi.. stisnem tipko <- in kot pricakovano se awto nekako odzove.. mogoce malo prehitro (varjanta 1500hp u riti in full gripa) a da pogledas kolesa bi mogla bit \ \ a u bistvu so / /.. ce boste sli za tem boste opazli kot da vam awto sam zavija u ovinke... praw waw
uglawnem sevedno nfs5 moja najljubsa
link do demo verzije (dokaj hiter mirror):
ftp://shub.fz.se/pub/spel/nfs_carbon/nf ... emo_eu.exe
morem rect da je EAju s5 uspelo zajebat sceno
grafika in autoscupt je za pohvalit.. handling pa.. ubija
za primer sm igraw drift z muscle awtom.. torej zadnji pogon.. lepo awto drsi.. stisnem tipko <- in kot pricakovano se awto nekako odzove.. mogoce malo prehitro (varjanta 1500hp u riti in full gripa) a da pogledas kolesa bi mogla bit \ \ a u bistvu so / /.. ce boste sli za tem boste opazli kot da vam awto sam zavija u ovinke... praw waw
uglawnem sevedno nfs5 moja najljubsa
link do demo verzije (dokaj hiter mirror):
ftp://shub.fz.se/pub/spel/nfs_carbon/nf ... emo_eu.exe
- Devil.girl
- amater
kak neki je za PS2 že izšel saj tu gori nej http://www.eurotronic-arts.si/default.a ... Simulacije
al kdo kej ve kaj bi bilo narobej , ko želim zagnati špil se mi komp avtomatsko resetira ??
Problem ??
Problem ??
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
Špil je skoraj isti kot most wanted, bolše je edino, da lahko avtomobile bolj predeluješ...tudi grafika pri igri je super, vendar dokler ne prideš do rdečega terena je vse zelo lahko...ko pa prideš na ozemlje rdečih se lahkotna igra počasi ustavi EA bi morali narediti igro, s katero bi si povrnili ime, zadnjih nekaj NFS je ime izdajatelja zelo poslabšalo, saj se vsi pritožujejo nad tem, da dajo vse samo še na predelave avtov in nič več na tekmo samo, na razbijane avtomobila...