špil je vsaj meni in mojim sosedom odličen! dosti je odvisno od tega kakšen avto maš ti! odvisno za kaj ga maš naštimanga!
je pa ful boljši špil od prejšnjih! vsaj zame (in za moje sosede )
NFS: Carbon
nism ga sicr špilov sam če je isti k most wanted je spet iskoriščane folka. taker je to že? 10 nfs? pa od pet naprej so vsi kr neki. poščijm se na ta nategvane. sicr pa če jih dol vlečete pol pa le uživejte če lah.Scorpion wrote:Špil je skoraj isti kot most wanted, bolše je edino, da lahko avtomobile bolj predeluješ...tudi grafika pri igri je super, vendar dokler ne prideš do rdečega terena je vse zelo lahko...ko pa prideš na ozemlje rdečih se lahkotna igra počasi ustavi EA bi morali narediti igro, s katero bi si povrnili ime, zadnjih nekaj NFS je ime izdajatelja zelo poslabšalo, saj se vsi pritožujejo nad tem, da dajo vse samo še na predelave avtov in nič več na tekmo samo, na razbijane avtomobila...
- Iron Maiden
- starejša faca
- hell s angel
- igralec jr.
Js dol vlecem pac me mal firbec matra, sam mas prav... Tazadn orenk kulski NFS mi je bil Porsche Unleashed... Carski mi je pa se tut bil Hot Pursuit 2... Druga je pa slo vse down, razen Underground 2 so ble neke spremembe jih je blo kr nekaj, tk da... U2 tut zarad g33kanja pac cele noci preigraval in so to fajni spomini...UZI wrote:Scorpion wrote:Špil je skoraj isti kot most wanted, bolše je edino, da lahko avtomobile bolj predeluješ...tudi grafika pri igri je super, vendar dokler ne prideš do rdečega terena je vse zelo lahko...ko pa prideš na ozemlje rdečih se lahkotna igra počasi ustavi EA bi morali narediti igro, s katero bi si povrnili ime, zadnjih nekaj NFS je ime izdajatelja zelo poslabšalo, saj se vsi pritožujejo nad tem, da dajo vse samo še na predelave avtov in nič več na tekmo samo, na razbijane avtomobila...
lp, Hell's Angel
- COD2Master
- n00b