GTA: Vice City vs. GTA: San Andreas
GTA: Vice City vs. GTA: San Andreas
iz lastne radovednosti me zanima ker špil vm je hujši. Men je itaq Vice City ker mi je miami ful všeč (žive barve) in na žalost je kar majhno območje. Pri SA me pa moti ker ima tako nepremišljeno sestavo misij in pol ima še polno podrslajev...sicer je pa dobro ker ima ful veliko območje pa gozdove, puščave itd.
- General. Lee
- starejša faca
-
- n00b
-
- n00b
-
- n00b
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
kok vaju bom razbil, če ne bota nehala nabijat
najprej en nekaj napiše je vse ok, potem pa se najde en d####, ko nabije 10 postov zapored in vsi so butasti. potem pa še en nabiti post. a ne znata vi2 doom pa denis lepo normalno pisat postov. denis ti greš pa napišeš a kdo ve, kak se bo reklo novemu nfs-ju pod tvojo temo pa tri strani dolga tema NFS: Most wanted...
zdaj pa nehajta nabijat za brezveze, kr mi greta oba na živce pa se umirta, k bosta tok dolgo nabijala, da bo kista vse poste dol pobrisu in vse teme zakleno. zdaj pa marš, pa če mislita kaj napisat, pol napišita kaj pametnega in nekaj kaj se nanaša na temo, ne pa po brezveze nabijat.
PS: GTA:SA mi je boljši
najprej en nekaj napiše je vse ok, potem pa se najde en d####, ko nabije 10 postov zapored in vsi so butasti. potem pa še en nabiti post. a ne znata vi2 doom pa denis lepo normalno pisat postov. denis ti greš pa napišeš a kdo ve, kak se bo reklo novemu nfs-ju pod tvojo temo pa tri strani dolga tema NFS: Most wanted...
zdaj pa nehajta nabijat za brezveze, kr mi greta oba na živce pa se umirta, k bosta tok dolgo nabijala, da bo kista vse poste dol pobrisu in vse teme zakleno. zdaj pa marš, pa če mislita kaj napisat, pol napišita kaj pametnega in nekaj kaj se nanaša na temo, ne pa po brezveze nabijat.
PS: GTA:SA mi je boljši
-
- n00b