Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 4.MAJ 2024
/ NAPOVED /
Master of Orion 3

Pred kratkim smo dočakali tretji del najboljše potezne strateške igre vseh časov - "Civilization", čez nekaj mesecev pa se nam obeta še tretji del legendarne vesoljske strategije "Master of Orion".
Datum objave:
7.april 2002

Avtor:
Peter Oberč
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Seveda bo to v marsičem izboljšano, saj bo mogoče izbirati kje v ladji se določeni sistemi nahajajo, možno pa bo izbrati tudi vlogo ladje v task force-u. Za začetnike bodo na voljo tudi vnaprej določene konfiguracije ladij.

Spremenjene so tudi tehnologije v igri, ki so sedaj razdeljene na teoretične in praktične, kar pomeni, da nova tehnologije še ne pomeni novih naprav, objektov, orožij in podobnega.

Bistveno bolj dovršeni (beri kompleksni) bodo tudi boji na površju planetov, enako velja seveda za diplomatske aktivnosti, igra pa bo dobila novo globino tudi na področju socialnih in političnih razmer v vašem galaktičnem imperiju.

MOO3 bo odlikoval tudi robusten večigralski način, ki bo podpiral do 8 igralcev!

Igra je časovno umeščena za drugi del, na uradnih spletnih straneh si lahko preberete tudi kratko zgodovino vesolja, v katerem se te igre dogajajo. V MOO3 bodo Orionci imeli tudi politično in vojaško moč v obliki vpliva na orionski senat (predstavljen podobno kot Imperialni senat v Star Wars: Episode 1) , ki bo razpravljal o različnih zadevah, ki bodo lahko spreminjale tudi sama pravila igre.

"Master of Orion III" bo tako igra, ki bo poskušala doseči nove globine strateških iger, vendar obenem ostati relativno preprosta za igranje (če ste seveda zaprisežen igralec strateških iger!). Obenem pa nam obljubja tudi epske razsežnosti, ki so nam jih do sedaj prinašale samo znanstvenofantastične knjige, TV serije in filmi!

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Master of Orion 3?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.